kraj avizoval, ze v septembri zacnu stavať.
Boli ste sa tam niekto kuknut, ci sa naozaj zacalo?
Miro
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 23:00
posledný komentár: 9. 12. 2025 o 14:14
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
Zo zakona je, ze po odovzdani mosta, ak zacne konanie odovzadnia mosta do predcasneho uzivania, je tam zakonna lehota 30 dni, pocas ktorej sa musia doriesit vsetky veci, a tato doba sa NEDA skratit.... Takze ak sa odovzda most 27.6. najblizsi mozny termin otvorenia mosta je 27.7.2012....
S tym nic nikto nenarobi... zakon bohuzial v tomto pripade treba dodrzat...
Mosta tam nebolo celé desaťročia, ba dokonca si pamätám pohraničníkov s ostrým strelivom a nemenej ostrými vlčiakmi. Vtedy sme sa nemohli k Morave ani priblížiť a zrazu naráz sa niektorí už nemôžu dočkať. Pričom ide už len o zopár dní. Ten most dovtedy nikto neukradne, ani sa nezrúti.
A toto boli tí kovboji -
Pár foto z mosta a okolia na priblíženie atmosféry.
Rakúšania si most v rámci automoto prechádzky chodili obzerať, čo som tu bol, sa tam vystriedali tri dvojice.
Ak by to niekoho napadlo, nie, nešiel som po ňom na našu stranu.
ze kolaudacia nebola uspesna
no ale moze povedat ze bol prvy co sa tade presiel
Jáááááj
Obidvaja nemajú ani jeden fľašu v košíku ak vôbec nejaký majú. To sú tí najpovolanejší odborníci čo 3 krát do roka dajú nejakú trasu "bufet a späť".
No na budúce by mali títo dvaja experti zosmoliť nejaký článok o tom, že na petržalskej hrádzi sú veľmi veľké niekoľkokilometrické rozostupy medzi bufetmi a to človek potrebuje už dobrú kondičku aby sa dostal od jedného k ďalšiemu.
Trapny clanok ale aspon som sa pobavil, smiesna rozpravka o tom ako sa dvaja amateri vybrali na skusy do Rakuska a objavili trasu, ktora je krasne pristupna aj z Petrzalky a vobec ku nej netreba ist po moste z DNV. A tych 30 km co oni isli dve a polhodiny by sa bez preblemov dalo prejst za 50-60 minut a to by sa teoreticky dalo vydrzat aj bez tej vody. Takito ludia nech sa idu pobicyklovat do parku a nie zavadzat na cestu.
Tu kratku trasu by kazdy poriadny cyklista presiel bez toho aby si vobec "vsimol", ze bol ten den na bicykli.
Dnes som si prešiel okolie cyklomosta a myslím, že podľa toho čo som videl, netreba čakať na nejaké oficiálne sprístupnenie mosta, za tých pár minút čo som pod ním bol, po ňom veselo prechádzali peší aj cyklisti...
podla mna ani nevie naco mu taky bajk je
ale pindat ze neni voda a oni si nezoberu ani kvapku tak to je sila