chyba na disku ... buď pomôže scandisk či ako sa to teraz volá a oprava chýb ... a následne odporáčam defrag
druhá možnosť chyba napätia nejkého kompentu na doske .. proceor alebo operačná pamať .. v tom prípade pomáha zníženie napätia .. býva na automatik a ak je komponent vysoko taktovaný tak to môže robiť problém ..
chybna ramka alebo disk alebo nejaka periferia... neinstaloval si v poslednej dobe ovladace k niecomu? uz sa mi stalo ze aj zle ovladace sposobovali BS
Ak je to pojazdne tak stiahni BlueScreenView (Nirsoft) a on ti presne povie čo padlo, to vygoogliš a snáď sa niečo dozvieš.
Ja mám tež problém z Bsodmi ale zatial to tolerujem. Z hentoho som sa dozvedel že je to disk alebo Ramky. Kedže disk sa už raz samovolne prehodil do Rawka a občas ho nevie najisť tak som sa už začal obzerať po novom.
ahoj podobne vyzeralo /len si nie som istý či je to presne ono/ keď mi vďaka FB natiahlo do NTB nejaký spyware /malware/..v núdzovom režime zapneš comp staihnaš nejaký anti spyware program a buď ho dokáže detekovať a odinštalovať alebo nájde aspoň úložisko v program files skadial to následne vyhodíš...
Nedá mi sa nepochváliť http://imgupload.sk/images/i/p/ip3n7sp7c8f6mst58v5j.jpg
Skúsil som disablenuť Trustedinstaler (Windows module instalator)
Odinštaloval som Avast vraj niekomu robil problémy.
A odpojil USBčkové Bluetooth vajce od MSI na ktoré som nemal drivre (ale fungovalo). To bol podla mňa ten HIDCLASS.SYS
A ešte kvôli problémom z bootom som preflashol Bios.
Ale aj tak zamŕzanie pretrváva, počkám na další Screen, že či je problém stále v tom istom.
Nemáme tu nejakého Über-profíka, ktorý vie podľa stop codu zisťiť kde je problém ?
Mne NB zamrza pravidelne pri starte a naslednom pripojeni na web cez WIFI. Po tvrdom restarte nebehne a ide v normalnom rezime Nejaky napad ako detekovat problem ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
druhá možnosť chyba napätia nejkého kompentu na doske .. proceor alebo operačná pamať .. v tom prípade pomáha zníženie napätia .. býva na automatik a ak je komponent vysoko taktovaný tak to môže robiť problém ..
Ja mám tež problém z Bsodmi ale zatial to tolerujem. Z hentoho som sa dozvedel že je to disk alebo Ramky. Kedže disk sa už raz samovolne prehodil do Rawka a občas ho nevie najisť tak som sa už začal obzerať po novom.
Deemax hento nepomohlo mala tan dva z FB z video chatu a druhy z nejakej aplikácie
Ďakujem všetkým za pomoc
PS tej kamarátke nefunguje ani Dvd mechanika a jedno usb ( a ešte hocičo na čo som neprišiel
http://imgupload.sk/images/i/p/ip3n7sp7c8f6mst58v5j.jpg
Skúsil som disablenuť Trustedinstaler (Windows module instalator)
Odinštaloval som Avast vraj niekomu robil problémy.
A odpojil USBčkové Bluetooth vajce od MSI na ktoré som nemal drivre (ale fungovalo). To bol podla mňa ten HIDCLASS.SYS
A ešte kvôli problémom z bootom som preflashol Bios.
Ale aj tak zamŕzanie pretrváva, počkám na další Screen, že či je problém stále v tom istom.
Nemáme tu nejakého Über-profíka, ktorý vie podľa stop codu zisťiť kde je problém ?