Ahojte vsetci. Uz cca 2 mesiace hladam v blave solidny obchod. Chcem kupit
bike do 25000, na znacke nezalezi. Kazdopadne presiel som obchodov viacej. Kedze starsi bike co mam bol kellys, tak som pozeral aj na tuto znacku. Konkretne ma oslovil MadMan, solidna vybava, dobry dizajn. Kamarat ma nasmeroval fo Green Biku na Klincovej. Bicykel by mal byt dneska - chcel tom tam totiz ine riadidla, a bez problemov mi vysli v ustrety. Pre istotu som si pozrel este aj toto forum, ale o Green Biku som nenasiel nic, co ma dost prekvapilo. Podla mna (po vcerajsej navsteve a spoznani personalu) ide o super obchod. A ze sa zameriavaju na Kellys, to mi vobec nevadi, lebo za tu cenu, fakt nic lepsie (a ani dizajnovo krajsie) v BA nie je. Stary kellys (salamander) mam 8 rokov, takmer bez udrzby, okrem mazania a vymeny roztrhnutej retaze, zaidny problem. A to v priemere nabehanych cc 30 km kazde dva tyzdne cez prudke kopce, aj v zime.
Otazk znie, ake mate skusenosti s Green Bike? Bicykel tam kupim, to som rozhodnuty, ale co sa da ocakavat?
Predajna pekna, celkom velka, vela Kellysov (nazivo su celkom chutne), par Fisherov a Giantov. Pytal som sa na oblecenie, mali Castelli, Rogeli a BBB, trochu mali vyber na tak velku predajnu...Este sa budem musiet ist kuknut a poriadne pozriet co tam maju. Personal sa zdal byt ochotny, aj ked okolo 3 tam okrem mna nikto nebol
Nechcem robit reklamu, ale o dobrych veciach treba hovorit, lebo vzdy sa hovori len o tych zlych:
Velke plus Greenbike teamu je urcite to, ze podporuju organizacne maraton v BA pre siroku verejnost s nizkym startovnym (200 Sk) a to je vynikajuci sposob ako pritiahnut k tomuto sportu beznych ludi, ktori zatial caro organizovanej akcie nezazili. A hlavne to nerobia pre zisk - vytazok z akcie pojde na podporu boja proti rakovine. Ak mi to vyjde a budem v BA, tak uz len z tohto dovodu sa rad zucastnim, spravim si pekny vylet a zavolam aj dvoch kamosov a par kolegov co zatial na maratone nikdy neboli. Mozno prave toto ich pritiahne trochu viac k cyklistike a to bude super.
A tiez treba spomenut fakt, ze prave vdaka tomuto maratonu budu konecne v BA oficialne a trvalo znacene cyklotrasy aj mimo asfaltovych a lesnych ciest, co je obrovsky prinos pre MTB cyklistiku v Karpatoch, kedze zatial tu snad oficialna cyklotrasa veduca po turistickom chodniku ani nie je.
Blizsie info o maratone tu: www.kellysgreenbiketour.sk
Na zlavu ma podla mna narok ten, ktori tam uz nieco nechal, a nie kadejaky skaderuka skadenoha, co si chce kupit nejake platnicky a dusu a caka ze to bude za tu istu cenu co niekde na webe. takych proste milujem...
Je spravne ocakavanie, ze novy obchod trocha zabojuje proti konkurencii s cenami.
Ked chcete kupit lacnejsie, nech sa paci, je tu dost e-shopov. Taky kamenny obchod ma nejake vydavky navyse, a preto treba tolerovat nejaku tu marzu, samozrejme pokial sa neprehana, ved da sa porovnat s inymi obchodmi hlavne v okolitych statoch.
Vyzerá to veľmi dobre. Oplatí sa pozrieť.
a aj to tam fotili tak asi pribudnu coskoro dake fotky na web
Drzim chalanom paste, som zvedavy ako dopadne spojenie bistra a bike shopu....
Pristup paradny, po mojom jednom osloveni syna hned zacali mladeho oslovovat venovali sa mu, vysvetlili jemu ukazali vsetko. dovolili mi "pochytat" si veci a oblecenie. potom si chytili mna, vysvetlili, navrhli bike nizsej ceny a prijemne zodpovedali vsetko co som potreboval.
Zivim sa tym ze ludom hovorim ako maju pristupovat k zakaznikom - zakaznicky servis. Ja hovorim klobuk dolu pani. Dnes som tam prisiel opat s kolegynkou. Hned si ma pamatali pozdravili, opat sa mi venovali. Ked sa kolegynka informovala ze ci daju zlavu, tak povedali ze nieco vymyslia.
Hore dobra kaviarnicka. Budem chodit castejsie. "*****quot; to tam clovecinou. Nech im do vydrzi. Hotovy balzam na moju dusu rozdrasanu slovenskym zakaznickym servisom.
Greenbike patri k mojim oblubenym cykloobchodom (aj preto ze ho mam par minut peso od domu).
Bol som si tam vo stvrtok (sviatok, o jednej poobede) nechat centrovat kolesa z horskeho biku. Na pockanie mi to servisak vycentroval (aj ked troska zo srandy reptal) a platil som 5 eur. Predtym mi tiez na pockanie uz 2x davali kazetu a vzdy nejake 2 eurecka. Ked som u nich kupoval viacej veci, hned mi sefino dal nejaku zlavu. Proste parada, tak si predstavujem dobry obchod, pristup k zakaznikovi na jednotku. Kedysi som prave od tychto chlapikov kupil svoj prvy bicykel vo Wike na Vysokej a odvtedy sa vobec nezmenili.
v tomto tu komunizmus a nabozensky fanatizmus nastastie nie je. to ze je nejaky predavac v obchode je jeho volba. ak sa mu nepaci moze ist pracovat inde. ak sa to obchodu nebude oplacat otvaraciu dobu zmenia.