Dobry den, chcel by som sa poradit, ci nema niekto skusenosti s podvodným predajom bicyklov. Mám na predaj bike, ktorý chce kupiť jeden angličan. Pošle mi peniaze na učet a potom pošle kuriera pre bike. Ma niekto skusenosti s tymto postupom? je to OK? Dakujem
na 99% odrb.. ak ti chce poslať peniaze cez WU tak rovno celú konverzáciu zmaž.. mimo to neviem čo za skvost predávaš ale verím že angláni majú lepšie možnosti ako nákup zo SR (pokial to teda nieje napr ebay)
na 99% odrb.. ak ti chce poslať peniaze cez WU tak rovno celú konverzáciu zmaž.. mimo to neviem čo za skvost predávaš ale verím že angláni majú lepšie možnosti ako nákup zo SR (pokial to teda nieje napr ebay)
Nemusi to hned byt ***** Nie kazdy ma tu potrebu. Moze to byt anglican zijuci trebars niekde naokoli a podobne.
Treba byt opatrny, ale ked chce poslat peniaze dopredu a osobne si pre bike prist, tak by to ***** nemusel byt.
Dobry den, chcel by som sa poradit, ci nema niekto skusenosti s podvodným predajom bicyklov. Mám na predaj bike, ktorý chce kupiť jeden angličan. Pošle mi peniaze na učet a potom pošle kuriera pre bike. Ma niekto skusenosti s tymto postupom? je to OK? Dakujem
skus sa vzit do jeho situacie. kupoval by si ty takto bike? a posielal pon kuriera? ja urcite nie...
Zažil som podobnú situáciu, keď som predával bike. Ja som však na zahraničnú ponuku vôbec nereagoval.
Mimochodom priateľka predávala fotoaparát a kontaktovali ju osoby z "kauzy nigéria", našťastie je nedôverčivá, takže k oj.bu nedošlo.
Ak pojde prevod cez Western Union tak je to odrb. Na vyber z uctu cez WU ti staci adresa trvaleho bydliska ( resp oni ta urcite poziadaju o zaslanie kopie pasu alebo ID ). Ked to maju tak mozu vybrat peniazky ktore ti posalli cez WU ( akoze za bajk ) a budu mat aj bajk. Ak tak jedine cez PAYPAL
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemusi to hned byt ***** Nie kazdy ma tu potrebu. Moze to byt anglican zijuci trebars niekde naokoli a podobne.
Treba byt opatrny, ale ked chce poslat peniaze dopredu a osobne si pre bike prist, tak by to ***** nemusel byt.
to už by malo aký zmysel? keby už prišiel osobne, tak okukne ako vypadá a rovno vyplatí.
skus sa vzit do jeho situacie. kupoval by si ty takto bike? a posielal pon kuriera? ja urcite nie...
Mimochodom priateľka predávala fotoaparát a kontaktovali ju osoby z "kauzy nigéria", našťastie je nedôverčivá, takže k oj.bu nedošlo.
pls modi, zlucte tieto temy