Zdravim, tak som sa konecne dokopal po veeeelmi dlhom case do kupy cestaku, zatial 100% spokojnost (40 km testovania) jedine tie cesty sa nedaju, v porovnani s horakom (18 rocny Trekking Fox) tam citim kazducku nerovnost (Kosicke cesty az na minimum vynimiek su hnus) a hlavne narast aut po tych cca 10 rokoch je neskutocny co som naposledy jazdieval aktivnejsie, jazdim aj autom ale tam ten narast tak nevnimam.
Sorry za kvalitu bolo to fotene telefonom a zabudol som nahodit tachac.
pusík, ak si si to doteraz nevšímol, tak drvivá väčšina špurtérov používa alu predstavce a rajdy
katka,tak tak som bol slepy,ked som videl naposledy v rakusku na pretekoch carbo u spurterov,preto sa mi to zdalo cudne,ze carbon je nie je tuhsi ako alu ,ok beriem s5
na tom Saganovom tourminatorovi dali takisto carbonak,ale to bolo mozno iba kvoli PROMO fotkam,ten SLK tam nemal
tak cav a grei ich nosia kvoli slabuckym wattom 1650 a 1800
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubik aj ja sa chystám na spešla
edit: ferrary, nie carrery...a do témy "čo nové v roku XY"
Sorry za kvalitu bolo to fotene telefonom a zabudol som nahodit tachac.
pasovať možno pasoval, ale či by zniesol tú záťaž
a preco by nemal zniest?ci zelena je slabsia?
katka,tak tak som bol slepy,ked som videl naposledy v rakusku na pretekoch carbo u spurterov,preto sa mi to zdalo cudne,ze carbon je nie je tuhsi ako alu
Greipel
dokonca 35 mm
Petacchi
Goss
Boonen
Boasson Hagen
Cav a Kittel majú carbonový PRO Vibe...
ale dost off-topic
tak cav a grei ich nosia kvoli slabuckym wattom 1650 a 1800
Dikec
...aj plášte (teraz riešim hliníkové sedlo, omotávku a bovdeny už mám dlhšie kúpené)
PS: ak by sa niekomu váľali doma alu bidony - kúpim
Len ma serie, že mi doj.... cesťák karbónovou vidlou a zadnou stavbou
Sorry ale nedalo mi
Koniec OT