---
zdravim vsetkych, nemate prosim niekto nejake nove info o trase,mieste konania 24 v tomto roku? dakujem
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
Ale aspon fotku od Mira mas
Nemôžeš to uploadnúť v origoš kvalite?
Malo by sa to zmestiť do limitu.
Inak z môjho pohľadu námety na zlepšenie: banány nekrájajte na také minipidi kúsky, polovičky sú úplne postačujúce, ionťák (prvá várka) bol strašne silný, na to treba dať pozor, v takých horúčavách aké boli stačí ďaleko redší, tie kockaté keksíky z Lidla či odkiaľ to tiež nie je práve ideál, klasická horalka je základ, na ktorom sú odchovaný skoro všetci bajkeri
A k tomu teplému jedlu. V porovnaní s minulým rokom to bolo neporovnateľné. Minulý rok bolo jedlo úplne skvelé. Teraz sa to tiež dalo zjesť, ale...
Iceman ok dik za kritiku
ak si jazdil tak sa potom posunula na vyjazd zo zatáčky
Na 24h som to už radšej neriskoval.
Ohľadne nonstop občerstvovačky tak tam som si vždy niečo dobré našiel.(nečakal som tam vždy všetko na čo si spomeniem)
No a rezníky keď chutili aj mojej priateľke tak museli byť dobré.
No s tým rizotom mame akosi stále problémy aj sme ho varili sami nevyšlo aj sme si ho dali uvariť v renomovanom zariadení a stale to nevychádza nie je to tradícia !
kto varieva ryzu vie aky je problem ju uvarit dobre v malom, vo velkom je to prakticky nemozne. Mne rizoto chutilo, skorej som ostal zhrozeny z toho ze tam nebolo masko ale za 3 minuty bolo po nom