Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
poobede som este stihol pekne pocasie... tak hybaj na Malatinu-Diel-velke borove-novot-Chlebnice-pribis-pucov-vendelin-DK
51,1km/cez3h/1640m
ani blata nebolo,ani teplo ..idealny den na bike
dnes len kratky ale vyzivny vyjazd na chatu cez trniny...plznicka pri pozerani tour s chataroma sup dolu po zjazdovke na modru a po hrebienku medzi benovou a revisnym do DK...
28,2km/2h03/970m..blata moc nebolo
tak hrebenovecka hole bola paradna... pozreli sme zavody motoriek
dali plzen na chate... hreben zjazdny ...blata dost ...
z prislopu zvaznicou nad podzamok, odbocku do raciboru a cez kopec do knazej
dokopy 46,5km/2h57min/1310m
par fotos
heh ja som to mal 50,02km a to som si ešte cestu do HRTN spríjemnil BUSom. Najviac sa mi páčil zjazdík, kde nechýbal dostatok blata ,ktorého som sa tento rok tak nenajedol ako DNES dík michal za trpezlivost pri jafirovačke
Milo prekvapili poprepilovane stromy, no dojem z pekneho hrebena pokazilo bahno v jeho tretej tretine. Kazdopadne Kubinska cast Oravskej Magury nie je az taka XC pohodicka ako Namestovska, no vyhlady su tu predsa len lepsie.
My sme sli naspat z Prislopu asfaltovym traverzom popod Kubinku a z parkoviska do Dk cez Trniny.
Pao, aj keby si cakal do teraz, tak by si sa nedockal Nesli sme uplne do sedla, kde ide hlavna cesta. Spomen si na vyraznu lavotocivu zakrutu cca 1 km po tom, co ste prisli na prvy asfalt. Doprava alebo skor rovno zacinala dalsia asfaltova zvaznica, ktora travezuje celu Kubinku a pride pod to strme asfaltove stupanie cestou na Chatu pod KH. Ale mozno to tu pisem zbytocne, lebo to aj tak poznas. No a po tej zvaznici sme sli my.
Ten strom chytil partak kilometer pred tym, ako sa zbieha na asfalt. Zatial s urcitostou mozem povedat, ze si to odniesli tri zuby na spodnej kladke. Patka saltra a nosniky kladiek vypadali byt v poriadku, no spravnost tohoto tvrdenia sa ukaze az po vymene kladiek.
Co som sledoval vasu stopu, tak ste si to valili cez tie blata ako tanky. To bahenne oblozenie na spodnej trubke z fotiek tomu taktiez nasvedcuje. My sme sli cyklokrosovym stylom, no i tak bola vapka po vyjazde v plnom nasadeni.
dnes som siel o 12tej pozret hornooravcov:)
DK-prislop-a po hrebeni oravskej magurido sedla pod magurkou a dolu po modrej do niznej a s5 asfaltom casu bolo malo tak som to nedotiahol az k nadrzi, nabuduce
75,6km/4h4min/1268m
pilcici makaju na polke hrebena ale upratat po sebe nevedia miestami rozj..ane poriadne
dnes len opoteny vyslap na mincol..pasenie na cucoriedkach
ku chate a po modrej dolu na asfalku kusok ... nejak som sa zamotal na zvaznicach a vyplulo ma to zas v racibore ...
38,8km/2h41/1218m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
51,1km/cez3h/1640m
ani blata nebolo,ani teplo ..idealny den na bike
28,2km/2h03/970m..blata moc nebolo
dali plzen na chate... hreben zjazdny ...blata dost ...
z prislopu zvaznicou nad podzamok, odbocku do raciboru a cez kopec do knazej
dokopy 46,5km/2h57min/1310m
par fotos
My sme sli naspat z Prislopu asfaltovym traverzom popod Kubinku a z parkoviska do Dk cez Trniny.
ozaj ten strom sa mi páčil no ako pozerám tebe neprišiel na chuť prezila to patka?
Ten strom chytil partak kilometer pred tym, ako sa zbieha na asfalt. Zatial s urcitostou mozem povedat, ze si to odniesli tri zuby na spodnej kladke. Patka saltra a nosniky kladiek vypadali byt v poriadku, no spravnost tohoto tvrdenia sa ukaze az po vymene kladiek.
Co som sledoval vasu stopu, tak ste si to valili cez tie blata ako tanky.
...trniny su smerom hore pomale a namahave...
PS: ked sa jazdi na blato sa nehladi
DK-prislop-a po hrebeni oravskej magurido sedla pod magurkou a dolu po modrej do niznej a s5 asfaltom
75,6km/4h4min/1268m
pilcici makaju na polke hrebena ale upratat po sebe nevedia
este mapka trasy:
ku chate a po modrej dolu na asfalku kusok ... nejak som sa zamotal na zvaznicach a vyplulo ma to zas v racibore ...
38,8km/2h41/1218m