jj vam sa to povie ...
fakt sa mi s tym nechce tentovat momentalne spolieham na to ze ked dostanem defekt lenze mam tam tu samolepiacu dusu... nevim nevim ked sa bude hlasovat o najlenivejsieho bajkera som definitivne v prvej trojke...
inak mam tam ten neforemny plast ktory sa dost komplikovanejsie nasadza ako ten ktoreho formu drzi drotik alebo stvrdena guma alebo co sa tam dava...
poznam aj takych pacientov co ked dostanu defekt idu do servisu jednemu sme robili stale defekty - rajsek bola to zabava a po 4 navsteve servisu ho to prestalo bavit a zacal chodit peso dobre co
Quidoo Tuším odkiaľ v Tvojom prípade vietor fúka. hehe
Ty babrák.
Tú jemnú vzorku čo si obul teoreticky rýchlejšie zošlaháš a teoreticky budeš mať aj väčší valivý odpor. Ale to Ty ako fyzik teoretik určite vieš aj sám.
Si vôbec ešte na Slovensku? Zastav sa.
nie nie uz som treti tyzden v lutone... poctivo makam na novy bajk na letisku uz som im tu stihol zramovat jeden zlty smecaaak ... maju ma tu radi len co je pravda
a chyba nie je vo mne ale v tom ze ten plast si mi predal ty... keby som si ho kupil v normalnom slusnom obchode tak sa mi take nieco nestane
Quidoo Nič iné mi neostáva, len Ťa pri najbližšej príležitosti dobre pretáhnut s palicu po krížoch. hehe
Ty zmatek jeden nepodarený, filozof, čertovo plemä! hehe
aku galibu moze napachat takato vec? ... a jazdne vlastnosti nebudu to prave orechove?
skus si dat na aute zimnu alebo letnu smerovu pneumatiku naopak, na najblizsej zakrute zozbieras jablka ceresne orechy, mozno psenicu a nejake tie odrazky pre lepsi efekt akusat na vode alebo snehu
slovami klasika
semä padlo na urodnu podu a tato tema si splnila svoj ucel
quidoo slubuje ze do troch tyzdnov sa k tomu dokope a plast vymeni...
Howgh! tema uzavreta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fakt sa mi s tym nechce tentovat momentalne spolieham na to ze ked dostanem defekt lenze mam tam tu samolepiacu dusu... nevim nevim ked sa bude hlasovat o najlenivejsieho bajkera som definitivne v prvej trojke...
inak mam tam ten neforemny plast ktory sa dost komplikovanejsie nasadza ako ten ktoreho formu drzi drotik alebo stvrdena guma alebo co sa tam dava...
Ty babrák.
Tú jemnú vzorku čo si obul teoreticky rýchlejšie zošlaháš a teoreticky budeš mať aj väčší valivý odpor. Ale to Ty ako fyzik teoretik určite vieš aj sám.
Si vôbec ešte na Slovensku? Zastav sa.
a chyba nie je vo mne ale v tom ze ten plast si mi predal ty... keby som si ho kupil v normalnom slusnom obchode tak sa mi take nieco nestane
Ty zmatek jeden nepodarený, filozof, čertovo plemä! hehe
skus si dat na aute zimnu alebo letnu smerovu pneumatiku naopak, na najblizsej zakrute zozbieras jablka ceresne orechy, mozno psenicu a nejake tie odrazky
semä padlo na urodnu podu a tato tema si splnila svoj ucel
quidoo slubuje ze do troch tyzdnov sa k tomu dokope a plast vymeni...
Howgh! tema uzavreta