capulo, no fyzika v tomto pripade moc nepusti. ked slapes nejaky 15km dlhy kopec priemernou rychlostou 15kmh a nasledne zozjazdujes tychto 15km priemerne 60kmh rychlostou, skutocne myslis ze si stihnes nejako vyrazne pocas toho 15 minutoveho zjazdu zdvihnut priemernu rychlost? lebo nech ratam ako ratam, tak z priemernej rychlosti v stupani 15kmh sa mi ten priemer zdvihne po zjazde iba na 24kmh. takze oni to jednoducho museli drtit nehorazne hore aj dole ked dali priemerku 35kmh
btw, neverim tomu zeby tu etapu dali borci ako Mark a spol s 33minutovou stratou bez roznej pomoci z timovych aut a podobne
no tak predpokladam, ze v stupaniach Mark znova prijmal priamo z auta takticke pokyny, ktore sa nedali riesit vysielackou, pripadne mu stelovali za jazdy nieco na biku, a ani sa nenazdali, a boli na vrchole stupania (a tak sa to opakovalo 4x:P)
vcera bola ozaj pekna etapa. Voeckler je kral a riadne hovado. Ta priemerka pri tych parametroch etapy je, uff... Evans si to vcera pekne vyzral. Nebyt Hincapieho, ktory ho dotiahol do ciela, tak neviem neviem.
Takze nakoniec som to dopozeral na CT4 s tym odkazom na presmerovanie cez proxy server, vdaka.
Ninaj sa ale fakt neda pocuvat. Asi som na neho alergicky ci co.
jj wiggins ma lepsiu formu ako evans, ale zas froome ma lepsiu nez wiggins , akurat vcera som dopozeral z nahravky tu etapu kde sa musel vratit na konci pre wigginsa, tam bolo pekne vidno ze ho cely cas len tahal a aj tak za nim nestihal
ten Froome ma taku tenku hornu peru ako je on sam tenky ,ale typ na tento rok mi vysiel,ze Chris bude slapat ako hodinky uz sa tesim FROOME vs CONTADOR VUELTA 2012
On the downhill from the Tourmalet pass, 17-Tour veteran Hincapie crashed and required treatment for his injured left shoulder and knee from team staff and the race doctor.
chyba tam skor niekto ako Pantani a nie Contador. odkedy su v cyklistike povolene vysielacky tak to stoji za makovy prd. ziadne rozmyslanie, ziadna taktika, kazdy len caka co mu directivo povie.
toto som už raz videl. z ríše snov. nechápačka . pantani, virenque, indurain... golden age of tdf.
Čo si ty osobne myslíš, keby terajším borcom zobrali vysielačky a hodili ich medzi tieto mená v tej dobe. vyhoreli by na plnej čiare? odchovaní na režiséroch. ja si myslím, že ano. Marco by zadelil 37:35 Alpe d'huez a bolo by.
Foxík, nehnevaj sa, nebolo by. Bolo by úplne inak.
V 95-tom, keď Marco toto predviedol, skončil na Tour trinásty a od Induraina dostal dvadsať sedem minút. Keby viedol o dve minúty, možno by sa zachoval inak.
Je to také, ako keby sme chceli porovnávať to, či by Brazília s Pelém, porazila dnešné Španielsko. Bola iná doba, jazdilo sa inak, všetko sa robilo inak.
Pantani bol úžasný, ale to boli aj iní. Myslím, že hviezdy minulosti by s tými súčasnými museli takisto bojovať a taktizovať, ako sa to robí teraz. A kto by bol lepší by záležalo, tak ako dnes, od aktuálnej formy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw, neverim tomu zeby tu etapu dali borci ako Mark a spol s 33minutovou stratou bez roznej pomoci z timovych aut a podobne
Takze nakoniec som to dopozeral na CT4 s tym odkazom na presmerovanie cez proxy server, vdaka.
Ninaj sa ale fakt neda pocuvat. Asi som na neho alergicky ci co.
Ale bude štartovať?Na internete som čital ze na Vuelte bude.
tiez som nevidel, ale co som pocul, tak zaparkoval do lesa
zlate casy cyklistiky vyzerali asi takto, kazdy na doraz co to da...
http://www.youtube.com/watch?v=vYDcjptiPGM
toto som už raz videl. z ríše snov. nechápačka . pantani, virenque, indurain... golden age of tdf.
Čo si ty osobne myslíš, keby terajším borcom zobrali vysielačky a hodili ich medzi tieto mená v tej dobe. vyhoreli by na plnej čiare? odchovaní na režiséroch. ja si myslím, že ano. Marco by zadelil 37:35 Alpe d'huez a bolo by.
V 95-tom, keď Marco toto predviedol, skončil na Tour trinásty a od Induraina dostal dvadsať sedem minút. Keby viedol o dve minúty, možno by sa zachoval inak.
Je to také, ako keby sme chceli porovnávať to, či by Brazília s Pelém, porazila dnešné Španielsko. Bola iná doba, jazdilo sa inak, všetko sa robilo inak.
Pantani bol úžasný, ale to boli aj iní. Myslím, že hviezdy minulosti by s tými súčasnými museli takisto bojovať a taktizovať, ako sa to robí teraz. A kto by bol lepší by záležalo, tak ako dnes, od aktuálnej formy.