Jednoznacne team Sky mal nechat Frooma poslednu horsku etapu vyhrat a tak mu aspon ciastocne podakovat co pre trapneho Wiginsa robil celu TDF.Mohli si to potom rozdat na ferovku v casovke.Bolo by to potom aspon trosku spravodlivejsie aj ked jasne ze Froom sa nesetril a siel s***** skoro vzdy ked bolo treba a Wigins sa len vozil v haku a setril sa.Tak by nemal vyzerat vitaz TDF.Trosku bojovnosti a spoliehat sa aj na seba a ukazat divakom co v nom je a ze ma chut bojovat mohol ukazat.Frooma mi je luto ze toto vsetko musel chudacisko absolvovat.Jednoznacne mal byt lider Froom.
Ja este k Wigginsovi.
Vzhladom na to ze Contador, Sleck aj Froom su od Wigginsa mladsi, Wiggins ma tento rok prvu a aj poslednu realnu sancu vyhrat TdF a tak tomu podriaduje aj taktiku. Ide proste tak, aby co najviac minimalizoval sancu, ze vitazom nebude.
pekný priebežný komentár zo stránky letour.com:
"14:08 A dog has caused a crash in the peloton
There has been an accident in the peloton that's been caused by a dog rushin on to the road. Gilbert (BMC) is one of the riders involved and he's just made a point of walking over to the owner of the dog to give them a piece of his mind..."
Aspoň bolo dnes vidno, že Cavendish je podľa mňa svetová šprintérska jednotka. Tak ako tam do toho dnes vypálil, to bolo neskutočné. Sanchezov pohľad hovorí za všetko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Of the five at the top of the points classification, who will be the best in stage 18?
Peter Sagan 57.29%
André Greipel 14.41%
Matt Goss 3.27%
Mark Cavendish 18.27%
Edvald Boasson Hagen 6.76%
Vzhladom na to ze Contador, Sleck aj Froom su od Wigginsa mladsi, Wiggins ma tento rok prvu a aj poslednu realnu sancu vyhrat TdF a tak tomu podriaduje aj taktiku. Ide proste tak, aby co najviac minimalizoval sancu, ze vitazom nebude.
"14:08 A dog has caused a crash in the peloton
There has been an accident in the peloton that's been caused by a dog rushin on to the road. Gilbert (BMC) is one of the riders involved and he's just made a point of walking over to the owner of the dog to give them a piece of his mind..."
Schleck chce teraz podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa.