www.ulozisko.sk

http://bikepark.skipark.sk/?go=fest

Cez vikend sa uskutocni v Ski&Bike Parku Malino Brdo (Ruzomberok) XC Maraton v ramci Bike Festu. Pocas celehu vikendu je pripraveny zaujimavy program nielen pre bikerov ale aj pre siroku verejnost, takze urcite sa oplati dojst a ked uz nic inne na Hrabove je krasne a oplati sa navstivit tento asi najkrasi kut v Ruzomberku.

Ale k maratonu. Kedze som domaci a celu cestu poznam ale nikdy som to nesiel cele takto vcera som si to bol prejst aby som skontroloval stav. idu sa dva koliecka cez start ale prve koliecko je vlastne len zahrievacka a vsetko podstatne pride az v druhom o dost dlhsom a narocnejsom kole.Neni to ziadna XC klasika s prejazdami cez luky atd. toto je ciste up and down. Stupanie je na 90% po asfaltke miestami uz dost vymytej ceste hlavne v druhej casti stupania a prave v tejto casti je stupanie vyzivne, urcite s miestami s hodne nad 10%, takze si tam riadne zafucime. K zjazdom, z Malina sa ide "zvaznicou" strmou jak fras, tam treba hamovat bo budes banovat ze si si to rozbehol a potom pride v druhej casti klesania ceresnicka na torte a to jest Modry zamat v Bike Parku. Vcera ma tam vytriaslo jak uz dlho nie, prosto pre hardtail zo zdvyhom 120mm to neni urcene a urcite useky su ciste trapanie ale zase na druhej strane tie klopene zakruty a par skokov cloveka pekne nastartuje a trat si uzije. Takze nevahajte, urcite pridite a ked nic ine tak vas uz musia minimalne tie financne premie motivovat ale ako vravim, cele prostredie je krasne.

Ta mapka v propoziciach neni nic moc tak prikladam moj vcerajsi zaznam z gpska, trosku som sa tam dva krat netrafil ale to len o fous. https://maps.google.com/?q=http://share.abvio.com/d8a8/f513/4df5/acab/Cyclemeter-MountainCycle-20120723-1821.kml
24.07.2012 - 07:11:18
00
keyboard_arrow_up