1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
Najblizsie je v plane Gabcikovo a potom okolo neusiedleru...len asfalt je nuda, malo kto to chce jazdit.
Bolo fajn Vas vidiet s robom i ked na chvilu.
Najblizsie je v plane Gabcikovo a potom okolo neusiedleru...len asfalt je nuda, malo kto to chce jazdit.
Bolo fajn Vas vidiet s robom i ked na chvilu.
Poslala som ti PM, ale blbne mi to takto cez mob. Tak hadam dame este nejake to spolocne pojazdenicko....
Trapas na zaciatku, starostovi Zahorskej Bystrice zlyhala pistol a tak to bol taky neisty start
Jaro Buchtík to videl takto:
"Krásny pretek!Nepaci sa mi ako sa obuvate do organizatorov.Kazdy tu len kritizuje a negatvne hodnoti.Moj osobny nazor je,ze trat bola vyznacena dostatocne..len sa bolo treba divat.Za kazdou krizovatkou bola faborka,ktoru bolo vidiet.Aj mne sa stalo ze predo mnou odbocili cyklisti zle,ale uz som sa poucil,ze sa oplati spoliehat len sam na seba a sledovat znacenie aj ked clovek ide v skupine a nepustiti sa bezhlavo za ostatnymi,alebo po najvacsej ceste.A ked som si nebol isti,tak som len proste na krizovatke zastavil a snazil sa najst dalsie znacenie,co sa mi stalo 2x..a stalo ma to mozno 30 se*.Problem s vodou vsak problemom bol.Nie vsetci znasame dobre extremne teplo a bolo treba sa popolievat....No to bolo jedine minus maratonu,vsetko ostatne bolo na maximalnej urovni a najvyssej moznej kvalite,ked niekomu vadi Pindo-je to jeho problem,toto su akcie na ktorych sa ludia pridu zabavit a myslim ze Pindo je spravny clovek na svojom mieste...sranda bola od zaciatku do konca... "
(citovaný príspevok z diskusie na webe maratónu)
2. aby sa organizátor v budúcnosti vyvaroval podobných prešlapov a chýb
Na budúci rok treba ísť do Málinca, tam bolo perfektne.
Pekne foto, viac nemas?
jammin: "cize vcerajsia akcia od 15:00 uplne vydarena
Wladix zatiaľ nie, sleduj tento odkaz, možno sa tam ešte niečo objaví
Ale ine som chcel .. kedze okolnosti rozhodli tak ako rozhodli, vcera som jazdil po mojom klasickom okruhu a teda v zasade mam 2. veci pre tych, ktori organizovali tuto akciu
1) je fakt vtipne, aby maraton siel po prakticky celej dlzke cervenej z BK na Babu, obzvlast v lete..
2) ked vesiate faborky nad trat, vesajte ich tak, aby sa do nich clovek nezamotaval..
1) hmmm, a nejde nahodou greenbike kompletne po celej dlzke cervenej z BK na Babu?
2) ... s faborkami suhlasim
Sobota 9:00-pokec s kamarátmi na štarte a hurá do toho.Po Kamzík trať parádna (ak nerátam návštevu sanitky na železnej) hore ma prekvapila občerstvovačka,ktorá nám stačila. Opýtal som sa tam človiečika že či si myslí že mu bude kapacita toho stola stačiť pre zvyšok pretekárov a on že,koľko ľudí ešte pôjde.Keď som mu povedal že min 600 ľudí dosť sa čudoval.A to som už tušil že to dnes s papaním na trati nebude ok.
Na BK mi už spomínaný dobre naladený týpek ponúkal džoinťák a vodu-mal som šťastie ešte mal všetko.Zrazu sa tam zjavil pretekár z nemecka a vysvetľuje jemne podguráženému dž. že tu už bol a že kam má ísť.Mal výborný nápad (ha ha)a zavesil ho na mňa.Keďže výkonnosť toho nemca ďaľeko prevyšovala moju,bolo na ňom vidieť že sa ma drží iba preto aby sa opäť nevrátil na BK.To sme už schádzali do Limbachu riešime bufet-veľmi nemecky neviem a tak som usúdil že by nám,ale hlavne mne bodla pauza.Ale čo s tým? Paráda hostinec priamo na trati,hovorím si že nemec má jedinečnú možnosť ochutnať kofolu a pagáče. Nasadáme na bike a v tom ďaľší dehydrovaný pretekári riešia absentujúcu občerstvovačku týmto spôsobom.
V stúpaní na Babu už nemec pochopil že so mnou nič a odvtedy som ho už nestretol.
Na Babu som došiel s vypätím posledných síl,rátal som totiž že bude z čoho vyberať ale okrem oschnutých banánov a niečoho čo pripomýnalo potrhané pagáče tam na jedenie nič nebolo.Ale vodu doniesli-tak aspoň niečo.To bol čas keď som začal sypať-enervitové tabletky ktoré ma od toho momentu tlačili do cieľa.
Z Baby do Lozorna to bola super bikovačka a nemôžem tomu nič vytknúť.
V Lozorne som už nečakal na občerstvovačke nič a čo sa nestalo,PREKVAPENIE!!!!
Mali tam roztečené horalky a VODU! Opäť do "sýtosti" posilnený som pokračoval smer košariská.Stúpanie výživné ale stále idem na biku.(to je dobré) Na Červenom domčeku na mňa čakalo prekvapenie v podobe regulovčíka,myslím že tam bol úplne zbytočne.
Dorazil som na Košariská občerstvovačka ma ničím neohúrila tak som plynulo pokračoval ďaľej. Už začína tlačenie,neni energia dochádza aj voda.
Prichádzam Pod kozlisko a som už dosť mimo.Cítim že sa mi už aj peši ide zle.
Nejakým zázrakom som sa dostal do Borinky a tam som okamžite zamieril do miestneho pohostinstva kde som stiahol kofolu a deli.Opäť sa začínam vedieť bicyklovať a to hodnotím veľmi pozitívne.Do ciela som prišiel,síce to na bedňu ani zďaleka nebolo ale tešil som sa ako malé decko.Bola to pre mňa výzva ktorú som s vypätím všetkých,čí už fyzických alebo psychických síl zvládol.
Ďakujem za pozornosť trpezlivým čitatateľom.