1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 11:39
Odporucam sledovat aj diskusiu na : http://www.stupavskymaraton.sk/diskusia/ je az zarazajuce, co dokazu niektori ludia popisat
Nechapem naco sa snazia konkurovat sportografu, ked oni to uz maju premakane do detailu. Mali zavolat radsej ich
K tej diskusii - isty pan Piekov tam fakt exceluje - uz chysta hromadnu zalobu na organizatorov ze nebola voda - ak by sa tu chcel niekto pripojit - ze Triki - tak ho treba kontaktovat.
Este k tomu moderatorovi sa vyjadrim aby som pouzil jeho vlastne slova - bol to pekny "trotl" ten jeho suterenny humor uz fakt narazil na uplne dno..
alfireto to si hodne prehnal.
V okolí BA máš dnes štyri mtb maratóny a na zovšeobecnenie "prešlapov" jedného na všetkých je potreba veľkú AROGANCIU.
(ja som bol v Málinci)
Alfireto... prosim... toto nie...
toto ma vzdy fascinovalo...ja by som sa nikdy v zivote nevedel takto verejne vyjadrit o napr. vychodoslovakoch...ale o "blavakoch" toho clovek najde na kila...(a ze tej arogancie na vychodnom Slovensku zazivam kazdy tyzden neurekom...bohuzial rovnako ako kdekolvek inde na Slovensku...)
celkovo je mi luto pretekarov a dufam ze toto fiasko neupadne do zabudnutia
chlapy, neberte to tak vážne, myslím, že autor to sám tak nemyslel, ako sa mu to podarilo napísať
btw:blavákmi,alebo paštekármi nazývame všetkých privandrovalcov ktorí v piatok poobede odchádzajú z bratislavy domov...
Toto je bikové fórum a keď máš národnostné alebo teritoriálne alebo iné problémy, tak si ich choď riešiť inam
edit... nie v ba a v ke ale na celom svk. btw,na presovcanov mam svoj nazor.cestvnimkam.
celkovo je mi luto pretekarov a dufam ze toto fiasko neupadne do zabudnutia
Jeden je aj pri ceste do Limbachu,myslím že sa volá Tomášov prameň.
cca 3 km od Limbachu (alebo pred z pohľadu maratónu)
Pred 2 rokmi na Greenbiku bol pekny vypek, organizator mal tusaka a umiestnil este jednu dodatocnu obcerstvovacku s vodou a bananmi na zaciatku stupania do Medvedieho udolia. Pomohlo to vtedy bohovsky a na zaklade kladnych ohlasov, tam tu obcerstvovacku (uz bohatsiu) ponechali aj v nasledujucom rocniku.
To len na ukazku, ako to asi ma s organizaciou a zabezpecenim na trati fungovat, ked to robia bikeri pre bikerov.
A k tym pramenom: v zapale pretekania ti ani nahodou nenapadne nacapovat si vody v studnicke. To mi ver.
Citam aj celu diskusiu na stranke organizatora a je mi na zaplakanie. Utahovanie si moderatora zo zahranicnych ucastnikov, panov v rokoch, sexisticke narazky na pubertacky...vedel som ze ma Pindo primitivny "humor", ale veril som, ze suteren este nedosiahol. Zda sa, ze uz ano. Zlaty Roman Barenyi.
A zaraza ma jedna vec. To ticho zo strany organizatorov. Ziadna reakcia, vyhlasenie, nic. Asi si myslia, ze to vyhnije. Ani si neuvedomuju, ze touto pasivitou skodia v prvom rade sebe.
Co ale nasralo mna, kedze mam aj deti, ktore mi startovali v nedelu na cyklomaratoniku, boli sme aj na vyhlaseni vysledkov a tombole. Ta slecna co "losovala" detsku tombolu nam pekne liezla na nervy! Kto to videl, tak vie o com hovorim a da mi isto za pravdu. Pozerat si na drzovku na podiu pred davom vsetkych ludi v priamom prenose zlosovacie ciselka, vyberat, preberat, znova vkladat spat a vytahovat dalsie, sak to bolo az smiesne! Ak to ale nahodou nerobila umyselne, tak potom musela byt s nervami pekne na krajicku..
jaaaaj ta obcerstvovacka mi vtedy zachranila zivot (resp. anderovi), pretoze v zjazde z Baby som stratil flasu a zacali sme si poziciavat jednu ktoru mal Ander (a ktoru som mu nasledne znarodnil
minuly rok im tiez trvalo cca 4 dni kym sa vyjadrili k chybajucemu regulovcikovi v Borinke...takze mozno si len davaju nacas...