Moja história (všetky som mal cca 2 roky): Nokia 3410, Nokia 3220, Nokia 3110c, Nokia 5530 XM
Momentálne mám asi pol roka Sony Ericsson Xperia Neo V. Kúpil som ho najmä kvôli GPS pre cykloturistiku (Locus Free).
astro - skus zakazat 3G siet, nechaj iba 2G. Pre rozne sport trackery to uplne staci, vydrz baterie pojde o nieco hore... Samozrejme, ked potrebujes surfovat, pozerat Utobe atd, tak si opat povolis 3G
uplne prve na setrenie - stiahnut jas na 50 percent ten "farebny televizor" cosi zerie...
"znizila" sa vydrz, ale aj cas nabijania ,moje htc je nabite priblizne za 1 hodinu...
Už som mal 5 Mobilov všetko Nokie ale teraz mam Orange San Francisco II a mimochodom nema z vas niekto taky ?? lebo strasne slaba baterka tak poradit že jak ale inač supiš mobil
NOKIA E72 , BLACKBERRY 9900, podla mna telefon s najlepsou hardwerovou klavesnicou, aky bol kedy vyrobeny.Bez ktorej si telefon si ani neviem predstavit.HOWGH.
2x nejake Sammsungy, momentalne BlackBerry 8520 Curve a absolutne neviem ako nastavit aby soom sa na net pripajal cez wifi a nie cez wap alebo co to je... ak by niekto vedel tak prosim PM
Už som mal 5 Mobilov všetko Nokie ale teraz mam Orange San Francisco II a mimochodom nema z vas niekto taky ?? lebo strasne slaba baterka tak poradit že jak ale inač supiš mobil
Momentálne jeden taký mám baterka mi vydrží jeden deň. (3g, wifi, jas 80% volania sms, hudba)
Siemens A35, Nokia 3310, Nokia 3510, Sagem MX-7, Nokia 6120, Nokia 6300, Sony Ericson K700i, Sony Ericson K750i , Sony Ericson K800, Samsung JGH-700 ( už si to nepametam presne) Sony Ericson K530i, Orange Boston, Orange San Francisco, Orange San Francisco 2, Samsung Galaxy S2, Iphone 4S
Tak ako aj viacery uz spominali, motorola Defy s cm 7,2 + drziak na predstavec... a mam vymakane gps, tachac, telefon internet poruke. Hlavne + odolnost vodotesnost dobre prislusenstvo.
Mam ZTE Blade a mam tiez otazku. Aku mate skusenost s foliami na displej? Niektore su lacnejsie, tie byvaju aj viac kusove a niektore drahsie (napr. INVShield). Neviem ci kupit taku lacnejsiu/lacnejsie, ci sa to casto neodlupa a potom clovek prerobi ako keby si kupil rovno jednu drahsiu/kvalitnejsiu?
Neviem ako zte ale na motorole defy som skusal folie ale zle to vzdy dopadlo.. doryypal som ich za tyzden tak ze som na displej nevidel... (zablatene ruky a folia sa nemaju rady) tak uz rok nepouzivam folie a spokojnost... ziadne skrabance a velke pohodlie pouzivania...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Momentálne mám asi pol roka Sony Ericsson Xperia Neo V. Kúpil som ho najmä kvôli GPS pre cykloturistiku (Locus Free).
"znizila" sa vydrz, ale aj cas nabijania ,moje htc je nabite priblizne za 1 hodinu...
Taku som mal
Momentálne jeden taký mám baterka mi vydrží jeden deň. (3g, wifi, jas 80% volania sms, hudba)
Posledné 3 používam teraz.