ta 75ka sa da.. hlavne klud v prvom stupaku... dalsie su horsie ...a na zaver ked si myslis ze si v cieli je ecte ceresnickovy vyslap s fajnym zjazdom.. na to si urcite nechaj nejake sily
ta 75ka sa da.. hlavne klud v prvom stupaku... dalsie su horsie ...a na zaver ked si myslis ze si v cieli je ecte ceresnickovy vyslap s fajnym zjazdom.. na to si urcite nechaj nejake sily
Tak ten záver si teda pamätám. Presne, myslel som si, že som v cieli a šiel som ešte asi 15 minút, ale už som vedel, že záchrana je na dosah
Chcem sa opytat na dve veci:
1. ci sa tento rok bude konat pretek pre deti? v propoziciach nic nie je spominane a aj v info o startovnom je 0€, ale v rozpise startov trati je vsak napisane, kedy startuju juniori
2. aky je povrch na 105-ke, ci sa to skor blizi k Dubnici ( v pripade dazdu plastelina ), alebo je to nieco podobne BA, ze aj ked zaprsi, tak je to jazditelne
Chcem sa opytat na dve veci:
1. ci sa tento rok bude konat pretek pre deti? v propoziciach nic nie je spominane a aj v info o startovnom je 0€, ale v rozpise startov trati je vsak napisane, kedy startuju juniori
2. aky je povrch na 105-ke, ci sa to skor blizi k Dubnici ( v pripade dazdu plastelina ), alebo je to nieco podobne BA, ze aj ked zaprsi, tak je to jazditelne
ako v BA to urcite nieje su to nizke ta3, takze sutre,korene,dlhe zjazdy a vyslapy... ked zaprsi je to mordor!
dubnicak je pohodka
Pozeram ze na 43km senzy sa nebudu vyhodnocovat kategorie a nazyvaju ho stvrtmaraton Zaujimva zmena
tak uz som sa mentalne celkom zmieril s tou 73km a kukam ze 25 euri startovne!!! To uz ludom sibe ci co!!! viem ze nic neni zadarmo. vsetko nieco stoji ale 25e???. Viete si prestavit pred 3mi rokmi startovne 800sk ????
ako v BA to urcite nieje su to nizke ta3, takze sutre,korene,dlhe zjazdy a vyslapy... ked zaprsi je to mordor!
dubnicak je pohodka
Nerob paniku, v roku 2010 pršalo a bolo to jazdné síce som mal Medusu, ale boli aj úseky, ktoré boli temer suché, no boli miesta, kde sa tlačilo. Išiel som Tour lejzy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na webe teraz nájdete aj GPX záznamy.
http://horal.sk/joo159sk/index.php/sk/google-map
http://www.horal.sk/joo159sk/index.php/sk/trasy2012
http://www.horal.sk/joo159sk/index.php/sk/trasy2012
díky moc! btw. naplno od začiatku a postupne zrýchlovať asi nie je správna taktika na trase 75km, no ale nechám si poradiť
Tak ten záver si teda pamätám. Presne, myslel som si, že som v cieli a šiel som ešte asi 15 minút, ale už som vedel, že záchrana je na dosah
2. aky je povrch na 105-ke, ci sa to skor blizi k Dubnici ( v pripade dazdu plastelina
2. aky je povrch na 105-ke, ci sa to skor blizi k Dubnici ( v pripade dazdu plastelina
ako v BA to urcite nieje
dubnicak je pohodka
Ja by som polmaratón bral okolo 60 km. To je tak akurát. 75km je pre mňa veľa, keďže nemám natrénované, ale zase 43 km je menej ako by som chcel
tak uz som sa mentalne celkom zmieril s tou 73km a kukam ze 25 euri startovne!!! To uz ludom sibe ci co!!! viem ze nic neni zadarmo. vsetko nieco stoji ale 25e???. Viete si prestavit pred 3mi rokmi startovne 800sk ????
Štartovné do 31.5.2012
Štartovné do 27.7.2012
Štartovné od 28.7.2012
KREJZI, LEJZI, SENZI
15,00 €
20,00 €
25,00 €
25 byva vacsinou na kazdych maratonoch ked sa prihlasujes na poslednu chvilu alebo az na mieste.
Myslim ale ze za tych 25 dostanes slusni servis nie ako v Stupave tento rok
http://www.horal.sk/joo159sk/index.php/sk/oberstvenie
dubnicak je pohodka
Nerob paniku, v roku 2010 pršalo a bolo to jazdné