Andobiker:
Ber to aj tak, že z veľkých maratónov sa robia veľké kultúrne akcie, ktoré ponúkajú program na celý deň. Je tam predsa kopa ľudí, ktorá nepreteká, ale robí doprovod.
a da sa to zobrat aj takto:
preco by bikeri mali platit v startovnom za program v cieli kym su na trati?
doprovod nech zaplati vstupne ak je z toho kulturna akcia
S tym ubytkom som sa celkom natrapil, ked som ho minuly mesiac hladal. Objednal som postupne cez internet 4 rezervacie a zakazdym mi ich zrusili kvoli obsadenosti, pritom na stranke mali vsetko volne. Nastastie to na 5-ty pokus vyslo. Snad bude apartman v Spisskej Teplici pre 3 osoby na 2 noci za 65+10 eur v pohode
tak tak... nieco ako fatran.. zazitok zaruceny.. a tie vyhlady ...ale podklad je roznorody od kamenoveho korenoveho cez dlhe zjazdy po lukach...kusok asfaltu...ci strkovej cesticky.. najdes tam hocico
jeden rok lialo tusim 2009 treba sa opytat pamatnikov, obcas blata aj po naboje:)
Tak toto berem V sobotu o 9:00hod sa stavam na start KREJZI
tak tak... nieco ako fatran.. zazitok zaruceny.. a tie vyhlady ...ale podklad je roznorody od kamenoveho korenoveho cez dlhe zjazdy po lukach...kusok asfaltu...ci strkovej cesticky.. najdes tam hocico
jeden rok lialo tusim 2009 treba sa opytat pamatnikov, obcas blata aj po naboje:)
No ja som tam v 2008 bol a veruze lialo vtedy dost..
zivo sa to potom rozoberalo aj tu na fore este dlho-dlho po pretekoch prevladali rozne silne emocie , zaujimave citanie - odporucam. maratony-xc/horal-2008-t16977-435.html
Ale tento rok to snad nehrozi, pokial predpoved vydrzi mozeme sa tesit na pekny suchy pretek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ber to aj tak, že z veľkých maratónov sa robia veľké kultúrne akcie, ktoré ponúkajú program na celý deň. Je tam predsa kopa ľudí, ktorá nepreteká, ale robí doprovod.
a da sa to zobrat aj takto:
Aj tak sa dá
Inak samozrejme s takým štartovným ako je 25 eur nesúhlasím. 15 je tak akurát...
Tak toto berem
Super, vkladám do teba slovenské nádeje. Ja som bol vlani najlepší Slovák a to som celkom sratchka
Nikde na webe horal.sk neviem taku moznost najst.
Nikde na webe horal.sk neviem taku moznost najst.
Registrácia HORAL: SVIT, KOLIBA v piatok 10.8.2012 od 15:00 do 21:00, alebo v sobotu 11.8.2012 od 6:30 do 10:00 (KREJZI len do 8:45).
Zoberte so sebou zdravotný preukaz poistenca !
Nechcem byť zlý, ale aby tmax tri dni po sebe niečo nepokazil na biku, to mi nejde nejak do súvisu
No ja som tam v 2008 bol a veruze lialo vtedy dost..
zivo sa to potom rozoberalo aj tu na fore este dlho-dlho po pretekoch prevladali rozne silne emocie
maratony-xc/horal-2008-t16977-435.html
Ale tento rok to snad nehrozi, pokial predpoved vydrzi mozeme sa tesit na pekny suchy pretek.