toto presne potrebujem, uz som bol nalomeny na Zebralightku, ale takto by sa dalo usetrit . Odkial si prosim kupoval? Kolko trvalo dorucenie? Si spokojny?
dk
astro> Potom daj vedieť ako si spokojný. Uvažujeme domov tiež nad niečim podobným, lebo nepoznám otravnejšiu robotu ako vysávať. Hocičo iné mi nevadí, ale vysávanie zo srdca neznášam
toto presne potrebujem, uz som bol nalomeny na Zebralightku, ale takto by sa dalo usetrit . Odkial si prosim kupoval? Kolko trvalo dorucenie? Si spokojny?
dk
objednával som tu, dodanie trvalo niečo cez týždeň, spokojný som veľmi niečo som o tom napísal tu, v porovnaní so zebrou H600 je veeľmi podobná, rozdiel je hlavne v oveľa teplejšom odtieni zebry, ktorá má aj viac režimov (pri H6 by sa občas hodil nejaký slabší ako low), zebra má tiež trochu lepšie tlačidlo ktoré sa lepšie stláča... čo sú v podstate detaily, ja by som ju bral znova, za dvojnásobnú cenu mi to nestálo + H6 by mala byť a podľa porovnania aj je mierne jasnejšia na turbo (ajkeď zebra na ňom vydrží myslím 3 minúty kdežto H6 iba jednu - jedným klikom sa dá ale znova zapnúť...)
nieco podobne svietiace ale s normalnou konstrukciou nevies poradit? P7 uz pomaly prestava stacit tak by isla na priblu, ale neviem si predstavit ako by som hento upevnil na riaditka alebo pouzival pri turistike
Sú desiatky možností, ale keď nenapíšeš ani cenový limit tak sa ťažko radí. Podobne svietiace = podobný kužeľ, odtieň a výkon? Veľkosť môže byť aká? Módy? Inak vhodnejšia téma na to je komponenty/osvetlenie-t11593.html .
- Steju vdaka, idem objednat.
- mnavak preco si nevies predstavit pouzitie pri turistike? Ved je to normalna celovka. Ja to potrebujem hlavne kvoli turistike (asi idem skusit ponitriansku stovku) a mozno vyuzijem aj na beh...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa zas lúbi keď mám na hodzinách tisíc funkcii
Ale sto ludí sto chutí
nez som ich na rajdy narval aj som sa zapotil
chcel som ine ale neboli tak som zobral tieto.
strašná prča sledovať ho ako sa motá po byte
toto presne potrebujem, uz som bol nalomeny na Zebralightku, ale takto by sa dalo usetrit
dk
Treba ich pred nasadením zvnútra jemnulinko potrieť jarou.
inak velmi dobre isli nasadit ked som pouzil daky alkoholovy cistic na okna-nieco ako Clin, horsie to bude dole
Ako by si mi z duše hovoril. Aj ja neznášam vysávanie. Keď manželka vysáva, ja normálne odchádzam z domu.
dk
objednával som tu, dodanie trvalo niečo cez týždeň, spokojný som veľmi
- mnavak preco si nevies predstavit pouzitie pri turistike? Ved je to normalna celovka. Ja to potrebujem hlavne kvoli turistike (asi idem skusit ponitriansku stovku) a mozno vyuzijem aj na beh...