So siemensom M65 som prechodil, prebajkoval, prepadal, premočil, potopil hory doly . po 7 rokoch sa porúčal a odvtedy mením mobil jak sezonne oblečenie čo sa furt niečo *****a. momentalne !už vyše pol roka! stary bazarový Sony-erikson W910i. yebať hi-tech. hovory a sms only
Mam ZTE Blade a mam tiez otazku. Aku mate skusenost s foliami na displej? Niektore su lacnejsie, tie byvaju aj viac kusove a niektore drahsie (napr. INVShield). Neviem ci kupit taku lacnejsiu/lacnejsie, ci sa to casto neodlupa a potom clovek prerobi ako keby si kupil rovno jednu drahsiu/kvalitnejsiu?
zhodou okolnosti som mal na ZTE invshield... oplati sa za tie peniaze. lacne 3$ folie z ebay stoja za prd...
So siemensom M65 som prechodil, prebajkoval, prepadal, premočil, potopil hory doly . po 7 rokoch sa porúčal a odvtedy mením mobil jak sezonne oblečenie čo sa furt niečo *****a.
Asi tak. Pokým som ho vozil aj na pretekoch (vôbec netuším, prečo som ho vozil aj na XC), dostával riadne do držky (dážď-nedážď, ani v sáčku som ho nemal).
Mam ZTE Blade a mam tiez otazku. Aku mate skusenost s foliami na displej? Niektore su lacnejsie, tie byvaju aj viac kusove a niektore drahsie (napr. INVShield). Neviem ci kupit taku lacnejsiu/lacnejsie, ci sa to casto neodlupa a potom clovek prerobi ako keby si kupil rovno jednu drahsiu/kvalitnejsiu?
Na iPhone mám lacnú matnú z DX a je ok. Na San Franciscu (= ZTE Blade) nemám žiadnu a veru by sa kvôli čitateľnosti na slnku nejaká matná zišla.
Neviete niekto ako sa da v OrangeSanFrancisco/ZTE Blade zmenit vystraha slabej baterie? Vypise mi to spravu a zaroven zavibruje a hlasno zatrubi, az tak, ze ked mobil drzim prave v ruke a nebodaj na nom nieco robim, tak sa tak zlaknem, ze az. Ine zvuky mam pritom ale celkom ticho.
Mobil mi dnes spadol, ale stale žije Malé skrabanceky ale na displayi nemám žiadne lebo mám Gorilla Glass...Kto to má tiež tak nech bude rád Pozerám že máte aj staré aj nove mobily, takže priemer bude ťažko hodnotiť ALE !!! Tí ktorý nevrazia love do mobilu ale vložia ich do svojho bajku robia najlepšie Ked niesme za jedno tak ma ukamenujte
Mam uz druhu Xperiu, konkretne S, a som velmi spokojny. Teraz vysiel novy soft, ktory riesi par hlavnych veci ako hlavne citlivost senzorovych tlacitiek, ktore niektorym uzivatelom lezali v zaludku.
Celkom som prekvapený aké mobily tu máte. Tipoval by som to skôr na neičo odolné, napr. nejaké motoroly defy, sony active a podobne, čiže niečo prachu,vode a pádom odolné.
tak pridám ja svoj odolný - Samsung Xcover 2710 Super mobil, pre mňa ideálny. Naposledy som ho nabíjal pred Dubničákom a ešte stále nie je baterka ani v polovici
Nad Wildfire S som rozmyslal, ked som vyberal mobil, ale nakoniec som sa rozhodol pre SE mini pro... Ako si s nim spokojny?? Co tie tlacitka na spodnej liste, nestracaju casom citlivost???
dik
Cykloturista - dnesne smartfony uz odolne su. Ja nosim na bike kozene pouzdro koli poteniu. Inak mam na nom stale plastove. A hlavne mobil treba nosit displayom k sebe. Chcel som Galaxy Note ale uz aj koli biku som od toho upustil.
IPhone 3G...mam ho odkedy prisiel na slovensky trh a nemal som ho potrebu vymenit.
Display je sice trochu oskrabany ale vzhladom na pocet padov na zem a zasahov telefon je cely a funkcny aj ked poslednu dobu dost pomaly. Bateria vydrzi stale v pohode par dni intenzivneho pouzivania (internat,mail,FB,telefonovanie...)
Jedine co mi vadi je ze GPS modul je uplne nanic a pouzivat akukolvek navigaciu abo tracker je zbytocnost a istejsie je zobrat si mapu a buzolu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemám s tým problém, v pohode to funguje. Aj keď reakcie telefónu nie sú vždy 100%, ale je to menší problém ako dávať dole rukavice.
zhodou okolnosti som mal na ZTE invshield... oplati sa za tie peniaze. lacne 3$ folie z ebay stoja za prd...
Asi tak. Pokým som ho vozil aj na pretekoch (vôbec netuším, prečo som ho vozil aj na XC), dostával riadne do držky (dážď-nedážď, ani v sáčku som ho nemal).
Na iPhone mám lacnú matnú z DX a je ok. Na San Franciscu (= ZTE Blade) nemám žiadnu a veru by sa kvôli čitateľnosti na slnku nejaká matná zišla.
os android 2.3.6
5 megapixelov
ja ho teš každy den nabijam
dik
Display je sice trochu oskrabany ale vzhladom na pocet padov na zem a zasahov telefon je cely a funkcny aj ked poslednu dobu dost pomaly. Bateria vydrzi stale v pohode par dni intenzivneho pouzivania (internat,mail,FB,telefonovanie...)
Jedine co mi vadi je ze GPS modul je uplne nanic a pouzivat akukolvek navigaciu abo tracker je zbytocnost a istejsie je zobrat si mapu a buzolu.
coskoro pribudne iphone 4S tak som zvedavy.