kraj avizoval, ze v septembri zacnu stavať.
Boli ste sa tam niekto kuknut, ci sa naozaj zacalo?
Miro
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 23:00
posledný komentár: 9. 12. 2025 o 14:14
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
nestraste sandalkarof
nestraste sandalkarof
No ty ešte nevieš, že Laco pozval pol Bratislavy
Dovolím si odhad "balíku": 50 ks
a tri pady, co som stihol vidiet na tej hlavnej ceste
v DNS sme boli o 11:00
necakal som na formalitky a doma som bol uz o 12:40
75 km najazdenych ujde
ale najvacsi fun bol ten autickar s vleckou, most akurat otvarali, mrte cyklistou po celej cykloceste a on tam autom s vleckou sa drbe
Neviem, ci ste si vsimli, ale "zaujimavo" je riesene odvodnenie mosta. Vlastne je uplne na p. Kanaliky su takmer vsetky na kopcoch v pozdlznom smere a voda stoji po krajoch po celej dlzke mosta. A to som prechadzal, ked uz bolo peknych par hodin sucho. Som dost sklamany kvalitou tohto diela. Toto ked sa stalo na Bulharskej ulici, tak v ramci reklamacie museli stavbari zfrezovat cely jazdy pruh a natiahnut AB nanovo. Tu to asi take lahke nebude. Ale skolaudovane mame, ci? Neviem, na ktoru prdel tam davali tie obrubniky, ale vyspadovat plochu dnes uz skoro vedia aj v Egypte, kde prsi raz za rok. Tesim sa na januar. Most bude prejazdny so zimnymi korculami...
A toto je tiez dobre: Najvacsia hustota kanalikov je presne na vrchole, uprostred mosta. Su tam rovno 4, na kazdej strane 2! To je zrejme na noc, ked sa zem otoci a most bude hore nohami, tak aby ta voda z neho tadial vytiekla. Slovenski stavbari rulez!
Jediné čo ma zaujalo bolo, že most sa otriasal. Stačilo že išiel jeden "dupajúci" bežec a bolo to nepríjemne cítiť... Chápem, že je to asi vlastnosť tohto diela, ale aj tak.
A rovnako som sa ako je písané vyššie, čudoval nad tou stojacou vodou...
Stavba za cca 100mil SKK...
Ale ináč som spokojný