Nemáš to jedno? REM je anglická skratka "rýchly pohyb očí". Ulnárny (lakťový) nerv a mediánny (stredný) nerv vám tiež nič nepovie. A čo je plégia/paréza a parestézia/anestézia som vysvetlil tiež: "potom ráno rukou nemôžete pohnúť a nič necítite, prípadne vám strašne tŕpne". Stačí sa opýtať, všetko vysvetlím. Ale nie toto som nechcel, prišiel som tu zavesiť toto:
Ešte doplním, "termini technici" dávam aj z dôvodu, že ak chce niekto vedieť viac, tak si to môže vygúgliť alebo sa ma kľudne spýtať, kto sa spýta je hlúpy 5 min, kto nie, bude hlúpy celý život. Nebudem sa rozpisovať na celú stranu a vysvetľovať, čo je to napríklad "nerv", čo ak niekto nebude vedieť čo to je. Skúste si vygúgliť "ulnárny nerv", "lakťový nerv" a "nervus ulnaris", že čo dá lepšie a pochopiteľnejšie výsledky, nevraviac o obrázkoch.
mne sa volakedy stáva že sa rehocem zo sna. Zobudím sa na to že sa rehocem až mi slzy tečú. A neviem prečo ale vždy keď sa takto zobudím tak sa mi chce strašne smiať ani neviem prečo. Škoda že si nemôžem nikdy spomenúť čo sa mi snívalo.
ocujte, ked uz sme pri tom spanku....mne sa v poslednej dobe stava, ze vstavame dvaja" a to som zazival davno, ked som bol mlady. Zeby to boli posledne kopance zdochynajuceho kona?
Takže k téme .....v kruhy v obylí neverím ! videl som jeden experiment kde sa určta skupina ľudí snažila vytvoriť jeden z nájdených vzorov v obilí za jednu noc a? PODARILO SA IM TO ! .... takže myslím že je to somarina ...ale ! v mimozemskú rasu verím ! nie na našej planéte ale vo Vesmíre.... my patríme do jednej hviezdnej sústavy, a do jednej galaxii.. v galaxii sú milióny takýchto hviezdnych sústav a v nich sú planéty takýchto galaxii sú milióny možno miliardy či biliardy takže hovoríme o biliardách biliard planét na ktorých mohol vzniknúť organický život odhliadnúc od toho či sú to rastliny alebo živočíchy či už len baktérie... možno sú vyspelé a hľadajú iné formy života vo vesmíre a možno sú primitývny a ešte sa len vyvýjajú a niekde tlčú kamene o seba ... ľudstvo vyslalo signál do(našej) galaxie (nie do slnečnej sústavy) na ktorom bol odkaz niečo ako "hľadáme ďalšie iné formy života, ak ste tam pošlite správu" .....v tom signále bol vzorec ľudskej DNA ...keď sa im tento signál asi po 5tich rokoch vrátil tak tam bol vzorec DNA ale trochu pozmenený a ked to pretransformovali do postavy tak telo bolo veľmi podobné ľudskému lenže hlava bola predĺžená (taká ako poznáme mimozemšťanov z amerických scifi) .....a len tak na okraj čakali že putovanie signálu bude trvať 4roky tam a 4 roky napäť ale! to znamená že niečo čo tento signál zachytilo a poslalo naspäť, majú veľmi veľmi výkonné prístroje ktoré budeme mať my možno za 500rokov.... takže áno verím v iné formy života vo vesmíre je naivné myslieť si že sme sami... takže si neuťahujte z človeka čo chce vyjadriť svoju myšlienku a nájsť ľudí ktorý majú podobné myšlienky. Všetko z mojej strany
asi tak pred 100 rokmi som cital nejaku tu knihu,nazov a autora si uz nepamatam,ze ako sme vznikli:
letela tadeto UFO lod a vypustila tu doslova vsetky svoje hovna a vznikol zivot
asi tak pred 100 rokmi som cital nejaku tu knihu,nazov a autora si uz nepamatam,ze ako sme vznikli:
letela tadeto UFO lod a vypustila tu doslova vsetky svoje hovna a vznikol zivot
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cestovanie.aktuality.sk/clanok/3609/kolsky-supervrt-poculi-zvuky-z-pekla/
Teda medzi nami mimozemšťanmi. Lebo aj ja som mimozemšťan, ale teraz vidím, že niektorí mimozemšťania sú ešte úplne odinakiaľ. Jasné, nie?
Som normálny
Už téma ide z kopca dolu, treba zamknúť, kým angel1 nezájde do väčších intímnosti
letela tadeto UFO lod a vypustila tu doslova vsetky svoje hovna
letela tadeto UFO lod a vypustila tu doslova vsetky svoje hovna