triki: počtom plášťov som to asi prehnal, ale 319Kč je výhodná cena, tak sa to oplatí.
Hádam sa nepokazia Pôvodne som mal verziu 2,1 aj vpredu aj vzadu. Po roku som ich vymenil za 1,95.
Neviem presne odhadnúť počet km, koľko vydržia, ale zadný sa bude meniť samozrejme skôr ako predný. Možno po 3 - 4 tis. km maximálne. Čiže viac ako dva za rok na zadnom by som nemal spotrebovať. Asi
triki: počtom plášťov som to asi prehnal, ale 319Kč je výhodná cena, tak sa to oplatí.
Hádam sa nepokazia Pôvodne som mal verziu 2,1 aj vpredu aj vzadu. Po roku som ich vymenil za 1,95.
Neviem presne odhadnúť počet km, koľko vydržia, ale zadný sa bude meniť samozrejme skôr ako predný. Možno po 3 - 4 tis. km maximálne. Čiže viac ako dva za rok na zadnom by som nemal spotrebovať. Asi
prosím ťa Vukie, tie trasy ktoré ty jazdíš, tie 1.95 ti vyhovujú? tiež som ich mal na bicykli ale vymenil som ich za 2.2 a teraz sa mi jazdí oveľa komfortnejšie.. na 1.95 som cítil každý kamienok, ale nepochybujem, že budú rýchlejšie..
demo5: no ináč by som si nekúpil ďalšie 4 kusy, keby mi nevyhovovali
Keď som ich prvý krát nasadil, tak pozerám, aké tenké a malé sú, ale teraz mi už tak nepripadajú.
Sú to plášte do sucha, nie do mokra, čo mne plne vyhovuje, keďže vo vlhku/blate nejazdím. Sú rýchle a vo verzii 1,95 aj ľahšie oproti 2,1. Jazdím s nimi či po ceste, poľných cestách, lese, teda to čo predtým a osobne nepociťujem žiadny negatívny rozdiel.
Ale ako píšeš, je to len o tom ako to kto vníma. Ak ti vyhovujú širšie, tak potom je to fajn.
Ono ja nie som náročný na bicyklové komponenty. Hlavne nech všetko funguje v rámci normálnych parametrov.
Dávnejšie som hľadal nejaké info ohľadom rozmerov a našiel tieto fotky: Wolverine 2,2, 1,95 a to posledné tuším nejaká Kenda. Ale tuším sme už offtopic, vhodná téma by bola tá o plášťoch. Ak je o čom, pokračujme tam.
Mne tie Wolveriny nevyhovovali nahradil som ich dozadu SS a dopredu RORO. Takze mam dve nove drotove 2,1 Wolveriny nevyuzite... keby dakto chel... napiste dohodneme sa
wolverinu 2.1 UST verziu mam na zadnom kolese tam je to dobra volba celkom v pohode aj na blate,inak je to poriadny balon a dost tazky,cez 800g,ale po 3000+ km je uz zjazdena. Uz je pripravena 1.95 UST verzia.
sorry za OT....
Nerobil by som to. To miesto, kde je čap vahadla je asi najpravdepodbnejšie miesto, kde sa ten rám môže zlomiť a ty ho tam ešte viac zaťažíš. Keď už by som niečo takéto vymýšľal, tak by som dal tú podperu do spoja sedlovej a hornej rámovej rúry. A druhý koniec čo najďalej na koniec nosiča. Ale aj tak nerozumiem, prečo przniť full kabelami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hádam sa nepokazia
Hádam sa nepokazia
prosím ťa Vukie, tie trasy ktoré ty jazdíš, tie 1.95 ti vyhovujú? tiež som ich mal na bicykli ale vymenil som ich za 2.2 a teraz sa mi jazdí oveľa komfortnejšie.. na 1.95 som cítil každý kamienok, ale nepochybujem, že budú rýchlejšie..
Keď som ich prvý krát nasadil, tak pozerám, aké tenké a malé sú, ale teraz mi už tak nepripadajú.
Sú to plášte do sucha, nie do mokra, čo mne plne vyhovuje, keďže vo vlhku/blate nejazdím. Sú rýchle a vo verzii 1,95 aj ľahšie oproti 2,1. Jazdím s nimi či po ceste, poľných cestách, lese, teda to čo predtým a osobne nepociťujem žiadny negatívny rozdiel.
Ale ako píšeš, je to len o tom ako to kto vníma. Ak ti vyhovujú širšie, tak potom je to fajn.
Ono ja nie som náročný na bicyklové komponenty. Hlavne nech všetko funguje v rámci normálnych parametrov.
Dávnejšie som hľadal nejaké info ohľadom rozmerov a našiel tieto fotky: Wolverine 2,2, 1,95 a to posledné tuším nejaká Kenda. Ale tuším sme už offtopic, vhodná téma by bola tá o plášťoch. Ak je o čom, pokračujme tam.
mne tie Wolveriny visia v pivnici, mozno ich este vyuzijem..
sorry za OT....