No ja viem ze je to prznenie, ale niekedy ma prakticka stranka premna veciu hodnotu ako esteticka... a ako je vidiet tak rad sa nabalim co to ide ako je vidiet na mesiac starej fotke este zo starim bajkombicykle/galeria-nasich-bajkov-t13057-9480.html
Zmieril som sa stym ze na tento tolko urcite nedam ale aspon cast batoziny bude musiet uuniest...
A co sa tyka toho miesta kde chcem dat tu vzperu si myslim ze je dostatocne pevne... kedze ctm sa nejak nesnazil bike odlahcovat tak na dost miestach je plny hlinik... a vcelku hrube trubky...
Zalezi, no su pripady kedy som ochotny docasne znich ustupit... a to v pripade kedy sa po ceste musim cca 50km prepravit z batozinou niekam... alebo idem na 3 a viac dni z plnou vybavou a byvanim cez slovensko... proste uz to mam veela krat odkusane prakticky ze mi je lepsie mat batozinu na bajku a nie na chrbte.
winter78 pochopil je to vzdy len docasne nutne zlo niekam dopravit batozinu a odtial samozrejme nalahko behat... napriklad turistick zrazy... alebo tie viacdnovky ktore su vzdy len v pohodovejsom terene... ( a zo skusenosti mam overene ze batoh zhorsi jazdne vlastnosti )
Myslím že vozík za bajk by bol na tento účel oveľa lepší. Jednoduchšie riešenie bez nutnosti robiť nejaké samodomo úpravy, a naložiť naň môžeš aj viac ako na nosič na HT.
vozik som zamietol z inych dovodov... btw na starom gt som mal nosic komplet svojpomocne prichyteny a vpohode zniesol vsetky moje svinstva vratane prevozu ludi ...
radšej 30kg nikde ako to vláčiť kdekolvek na biku mimo to si moc nechcem predstaviť čo by 30kg robilo so zadnou stavbou, vo fungovaní jej to určite nepomože a mám pocit že nosič pojde za hodinu preč
povodné sedlovkové nosiče mávali nosnosť okolo 8kg tuším a aj to už bolo vela..
kopro3 a winter78: Keď sa už bavíte o nosičoch a batožine, tak máte pre mňa nejaký tip na dobrú kvalitnú brašňu na rekreačnú cyklistiku na zadný nosič? S čím máte najlepšie skúsenosti? Mám HT a klasický nosič (nie pod sedlovku).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zmieril som sa stym ze na tento tolko urcite nedam ale aspon cast batoziny bude musiet uuniest...
A co sa tyka toho miesta kde chcem dat tu vzperu si myslim ze je dostatocne pevne... kedze ctm sa nejak nesnazil bike odlahcovat tak na dost miestach je plny hlinik... a vcelku hrube trubky...
Tiež si myslím, to vidím prvý krát na celopére nosič.
Nemyslím si že on sa chystá s tak upraveným bikom zdolávať ten najťažší terén, robiť tvrdé nekonečné zjazdy a skoky.
Treba sem-tam zájsť aj na zahraničné cyklistické fóra. My sme veľmi konzervatívna krajina aj čo sa cyklistiky týka.
radšej 30kg na nosiči ako 30kg na chrbte...
povodné sedlovkové nosiče mávali nosnosť okolo 8kg tuším a aj to už bolo vela..
Dufam, ze aj posledny.
Inak ak sa niekto ešte zaujímate o nosiče, tak tieto sú vraj veľmi dobré: http://oldmanmountain.com/index.html
ak nevadi das info odkial
dopatral som sa len k bielym
Inak tu: http://www.bike-discount.de/shop/k680/a26808/spider-black.html