Milos "ty si mimo tému keď zarveš že kvalitne lyžiarske rukavice niesu teplejsie ako nejake Force Jesenné . nema cenu sa tu s tebou o niečom normálne rozprávať....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Žihadlo, to ťažko dám, minulý rok som dal za posledné 4 mesiace len 600km, tak tento rok to bude pravdepodobne menej, ale nechám sa prekvapiť
tiež by som si mal oproti minulému roku trošku polepšiť
mam len 3122 haa.
luki
Budem sa snažiť najazdiť čo najviac
1873 cestak 3917 kros
no holt zatial som stale viac cykloturista
a ja si spokojne vegetim, ze tento rok som
dobre pripraveny na KGBTour
440 cestak
Pozeram ze mas podobny styl jazdy ako ja. Ja momentalne skoro 2200 km ale zato 62 000m UP
Možno 5tis. šesť asi nie
1873 cestak 3917 kros
no holt zatial som stale viac cykloturista
tak ja to este upresnim ked davate aj nastupane metre, aj ked vyskomer nemam uplne od zaciatku sezony
cestak 10000m
kros 13500m