Ja som mal plastove pedale na starom bicykli x rokov a vydrzali aj nespocetne skoky, ked sme sa s kamaratmi ucili na bicykloch skakat...nechapem ako si tie pedale tak rychlo rozbil.
skor nesikovny....to mi pripada ako keby si s nimi zavadil o nie jeden kamen
a jazdit asi moc nevies...lebo aj plastove pedale sa daju pouzivat narocnym sposobom....a vydrzia dost dlho a nie ze po 500 metroch KO vazne by ma zaujimalo kade si s nimi jazdil.... a preco skoncili takto zle...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prvý skončil asi po 500 metroch
a ten druhý po cca troch kilometroch.
Tuším som ich prehadzoval dlhšie ako som sa na nich vozil
Aha to len tak z ničoho nič hej ?
Tie pedále nevedia jazdiť. Ja za to nemôžem že aj hovno vydrží dlhšie ako hento čomu sa ani nemá hovoriť pedále.
Keď chcete môžťe si to vyskúšať
2misor Já nič ja som sa len tak vozil
Nikto tu nevraví že som ho používal tak jak som mal.
Ale takéto používanie železné pedále v pohode zvládnu
2kvakob ja sa nečudujem že sa roztrieskali(na to som ich kupoval)
a jazdit asi moc nevies...lebo aj plastove pedale sa daju pouzivat narocnym sposobom....a vydrzia dost dlho a nie ze po 500 metroch KO
Neboj sa keď zvolíš správnu trasu dokážeš ho rozbiť aj po 500 metroch.
2misopetrovic neboj sa jazdiť viem ináč by som ich tak rýchlo nedokatoval
zosit, podlepit a na cetu este zodere