Nemám potrebu tu vypisovať rozprávky, šiel som 45, keď mi skrížilo cestu auto, stihol som ešte chmatnúť po zadnej brzde ale na 4. metroch to šmykom veľmi nespomalilo, (samozrejme že pri samotnom strete som nemal 45, možno som mal 25, alebo 30, neviem, bolo to všetko velmi rýchle) ale keďže som vedel že zrážka je neodvratná a naštastie ma to natočilo pri brzdení bokom, tak som sa doslova hodil aj s bicyklom na kapotu auta a keď som sa ocitol na druhej strane na asfalte a bike bol vedľa mňa bola iba spadnutá reťaz a trocha hádzalo zadné koleso a naozaj nič iné ani škrabanček. Koleso som doma hneď vycentroval, nebolo nijak zohnuté. Proste som mal šťastie v nešťastí.
Kto chce nech verí, alebo neverí bolo to takto.
Mne sa stalo to iste v BB, Isiel som okolo 40 a naproti iduci ozraty vodic si to z nicoho nic zabocil dolava do bocnej ulice bez smerovky a tesne predo mnou. Stihol som len stisnut brzdu a doteraz neviem ako som sa nejakym sposobom skrcil, preletel mu cez pravy blatnik kotrmelcom na predne sklo a dosadol som na druhej strane cez zadne koleso naspat na bicykel aj v zapnutych tretrach v pedaloch. Normalne som ostal stat na biku ako pri jazde a mohol pokracovat dalej. Nestalo sa mi vobec nic, len mensia modrina na pleci. Bike totalne bez skrabancov (karbonovy cestak), len trochu hadzalo zadne koleso z pristatia. Chlap ostal z toho v...ty viac ako ja. Mal celkom slusnu skodu - preliaceny blatnik, kufor, rozbite okno. Tahalo z neho ako zo suda slivovice a ked som chcel volat policajtov tak zacal plakat, ze je stavebny robotnik a ked pride o vodicak a pracu tak co jeho deti a zena atd atd. Vy...l som sa nanho, ale donutil som ho odstavit na parkovisku auto a nasadnut na bus, aby nahodou este v ten den niekoho neprizabil.
Mne sa stalo to iste v BB, Isiel som okolo 40 a naproti iduci ozraty vodic si to z nicoho nic zabocil dolava do bocnej ulice bez smerovky a tesne predo mnou. Stihol som len stisnut brzdu a doteraz neviem ako som sa nejakym sposobom skrcil, preletel mu cez pravy blatnik kotrmelcom na predne sklo a dosadol som na druhej strane cez zadne koleso naspat na bicykel aj v zapnutych tretrach v pedaloch. Normalne som ostal stat na biku ako pri jazde a mohol pokracovat dalej. Nestalo sa mi vobec nic, len mensia modrina na pleci. Bike totalne bez skrabancov (karbonovy cestak), len trochu hadzalo zadne koleso z pristatia. Chlap ostal z toho v...ty viac ako ja. Mal celkom slusnu skodu - preliaceny blatnik, kufor, rozbite okno. Tahalo z neho ako zo suda slivovice a ked som chcel volat policajtov tak zacal plakat, ze je stavebny robotnik a ked pride o vodicak a pracu tak co jeho deti a zena atd atd. Vy...l som sa nanho, ale donutil som ho odstavit na parkovisku auto a nasadnut na bus, aby nahodou este v ten den niekoho neprizabil.
Takých milujem, opijú sa potom spôsobia haváriu a zväčša to buhužiaľ býva tak že zomrie dáka matka s dieťaťom a opilec ani škrabanček. Naschváľ by som tú políciu zavolal ! lebo je možno že to nebolo 1x a ani posledný.... poznám pár takých ľudí.
MatoF: tak ta lutujem,lebo na druhy den si prisiel pre auto este s par promile v sebe...a tym padom si mozno mohol zapricinit nehodu vlastne ty!!!len polemizujem,ja by osm just zavolal fizlov,aspon si mal od neho vymamit prachy,hned do najblizsieho bankomatu a sup ho sem 1000 euro....a to by vysiel este lacno
preliaceny blatnik, kufor, rozbite okno...to si ako padal,lebo mam z toho pekny gulas v hlave si to vobec predstavit
ja byt tebou,tretra dole a bil ho donemoty .....
toto si nechcem ani predstavit,kebyze sa mi toto stane mne....
Trabant nemôže mať preliačinu bo je z karbóňu, či z papundekľa, či z čoho to vlastne soudruzi z NDR vyrábali...
Tuším niečo ako laminát. Videl som raz video ako sa pripravuje surovina na odlievanie dielov pre Trabant a vypadalo to ako veľká várnica, kde sa miešal nejaký maglajz a potom to liali do foriem.
to by bol drahy trabant s karbónu ... inač niečo podobné sa mi stalo tiež v bb. ale triezvy, ale z našej oblubenej menšiny , skrížil cestu lebo sa otáčal no naštastie som začal brzdiť a zvrtol to do prava tak mi len trafil koleso a rozcentroval.
vćera ked som sa vracal som na ceste stretol odstavené auto a jeden chlapík tahal ožratého popri ceste, tak som si myslel že ožratý šofér chcel som ísť zavolať políciu čo bola cca 500 metrov ale potom som si všimol ze je len jedno auto a ten ozraty zrejme len chodil po ceste :/
cele je to nejako pomylene napisane...proste bordel....citam to 3x ale nem mi to ide hlavy
Isiel som v smere na ZV po 4 prudovke popred vaznicu. On isiel oproti v smere od ZV a zrazu bez smerovky odbocil dolava t.j. popred mna mi skrizil cestu - vosiel mi do drahy svojim pravym bokom (kolmo na mna). Ja som stlacil brzdu a v smyku som preletel cez jeho pravy predny blatnik svojou pravou stranou a urobil kotrmelec cez predne okno a kapotu (sorry nie kufor) s bicyklom zapnutym v tretrach a kotrmelec som dokoncil cez lavy blatnik a dopadol som na zadne koleso a preto , ze som mal este urcitu zotrvacnost ma postavilo zo zadneho na obe kolesa a v podstate som mohol pokracovat dalej . Mozno som v smyku stacil spomalit na 20 km/hod. Bolo to rano a mal som asi hod. na to aby som dosiel domov do ZV a v zapati odcestoval sluzobne do CR. Na policajtov nebol cas.
MatoF: no vidis,hned sa to da zrozumitelnejsie napisat,lebo ten kufor mi tam nesedel ..diky...
neboj,prekazka ci prestoj,ze nemozes ist do roboty ci ako sa to vola by cvakal on
inac dost tu zasierame temu, malo by sa to presunut
aby som nebol iny:
ked som "jazdil" na drahe, chalanovi sa v cielovom nadseni odopol pedal a isiel v tej rychlosti asi 5m na prednom kolese. Tiez podobny akrobat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto chce nech verí, alebo neverí bolo to takto.
Takých milujem, opijú sa potom spôsobia haváriu a zväčša to buhužiaľ býva tak že zomrie dáka matka s dieťaťom a opilec ani škrabanček. Naschváľ by som tú políciu zavolal ! lebo je možno že to nebolo 1x a ani posledný.... poznám pár takých ľudí.
preliaceny blatnik, kufor, rozbite okno...to si ako padal,lebo mam z toho pekny gulas v hlave si to vobec predstavit
ja byt tebou,tretra dole a bil ho donemoty
toto si nechcem ani predstavit,kebyze sa mi toto stane mne....
Tuším niečo ako laminát. Videl som raz video ako sa pripravuje surovina na odlievanie dielov pre Trabant a vypadalo to ako veľká várnica, kde sa miešal nejaký maglajz a potom to liali do foriem.
vćera ked som sa vracal som na ceste stretol odstavené auto a jeden chlapík tahal ožratého popri ceste, tak som si myslel že ožratý šofér chcel som ísť zavolať políciu čo bola cca 500 metrov ale potom som si všimol ze je len jedno auto a ten ozraty zrejme len chodil po ceste :/
Isiel som v smere na ZV po 4 prudovke popred vaznicu. On isiel oproti v smere od ZV a zrazu bez smerovky odbocil dolava t.j. popred mna mi skrizil cestu - vosiel mi do drahy svojim pravym bokom (kolmo na mna). Ja som stlacil brzdu a v smyku som preletel cez jeho pravy predny blatnik svojou pravou stranou a urobil kotrmelec cez predne okno a kapotu (sorry nie kufor) s bicyklom zapnutym v tretrach a kotrmelec som dokoncil cez lavy blatnik a dopadol som na zadne koleso a preto , ze som mal este urcitu zotrvacnost ma postavilo zo zadneho na obe kolesa a v podstate som mohol pokracovat dalej
Fiat Brava
neboj,prekazka ci prestoj,ze nemozes ist do roboty ci ako sa to vola by cvakal on
aby som nebol iny:
ked som "jazdil" na drahe, chalanovi sa v cielovom nadseni odopol pedal a isiel v tej rychlosti asi 5m na prednom kolese. Tiez podobny akrobat