kraj avizoval, ze v septembri zacnu stavať.
Boli ste sa tam niekto kuknut, ci sa naozaj zacalo?
Miro
posledný komentár: Včera o 16:55
posledný komentár: 14. 12. 2025 o 13:14
posledný komentár: 9. 12. 2025 o 14:14
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
Aby som zostal verny teme, tak naspat som sa rozhodol pouzit novy cyklomost. V prilohe zasielam 2 rozne trasy, jednu znacenu a jednu legalnu neznacenu. Tiez som zistil, ako chodia do Schlosshofu rakusania: Kaslu na zakazove znacky a palia to rovno po hradzi, kde su tie kriziky. Zacinaju pod mostom za Hainburgom. Pouzitie cyklomostu nebolo kratsie ani na vzdialenost a ani na cas. Benefit bol akurat pivo v DNV za 1,20, namiesto rakuskeho za 2,90. Inak ta neznacena trasa bola vazne kvalitna polna cesta s jemnymi kamienkami a od Markthofu asfaltka. Mozno sa ta trasa da este vylepsit.
BTW: Tolko hrbolov, co je na trase DNV-Devin, nie je na celej trase BA-Vieden. Vlastne tam nie je ziadny. Takze okrem vyriesenia trasy Riviera-Devin, treba vylepsit aj usek Devin-Cyklomost. Som zvedavy, ci sa toho este dozijem.
Trasy v obrazkoch su tmavozelene. Obe vedu z cyklomostu pod most v Hainburgu, kde zacina Moravska hradza smer Vieden.
PM-DNV-H 36 km
PM-WOL-H 24 km
Rozdiel vo vzdialenosti od Pristavneho mosta po Moravsku hradzu je cca. 12 km pri pouziti znacenych tras. Cize pre staromestana, ruzinovcana atd. cestujuceho do Viedne a spat je to cez Schlosshof +24 km, horsi povrch + doprava v Devine a aj za Hainburgom.
Inak ak idem do Wiedne tak vždy po B9 na Schwechat a späť sa vraciam po B3 po druhej strane. Tam už je to jedno či to stočím na Hainburg a most cez Dunaj, alebo na Schlosshof a most cez Moravu. Veľký kilometrický rozdiel tam už nebude.
To je pravda, ale uz samotne pouzitie B3 je slusna obchadzka. Pekne je to vidiet na http://www.openstreetmap.org/, tam su aj cisla ciest. Jedine, ze mas menej prachu, lebo ta hradza je sice nivelovana a takmer priamka, ale je ciastocne prasna a vacsinovo jemne hrbolata, co na galuzky asi nebude. Tiez by ma zaujimalo, ake robis casy.
Mne to zatial vychadza na cca 4h/80km z centra BA do centra W s nejakou tou prestavkou a bez protivetra. Viac sa slapat bojim, aby som sa tam niekde nezadrel:-)
ten most nam spravil pekny okruh v spojeni z rakusanmi
Ale synator tvrdi, ze to da, takze sa chystame v najblizsich dnoch k Tichemu na Marillenknodel:-) Ci tam dojdeme...?
Mne to zatial vychadza na cca 4h/80km z centra BA do centra W s nejakou tou prestavkou a bez protivetra. Viac sa slapat bojim, aby som sa tam niekde nezadrel:-)
Otázne je na čom jazdíš, ak na mtb, alebo trek, tak tá nemožná Eurovelo 6 na rakúskej strane medzi Wiedňou a Hainburgom je vhodná pre tieto typy bicyklov. Dá sa ta penetrovaná šotolina, alebo čo to je, prejsť aj na cestnom, ale nemám chuť si sviniť stroj a navyše sú tam aj vyjazdenejšie šotolinové miesta, kde mi pri jazde zvykne voziť bicykel a zabárať sa koleso, keďže je podstatne tenšie a tvrdšie fúkané. Od kedy jazdím na cestnom sa tomuto úseku proste vyhýbam a preto sa vždy vraciam po B3 a vo Wagram am der Donau vždy odbočím na L8, ktorá ma dovedie tesne pred most na B49. No a teraz môžem vyskúšať B3 celú aj s prejazdom cez most do DNV. Proste mám dve alternatívy ako len tú cez Hainburg, kde sa človek vždy zacyklí kým prejde mesto. To je jediný bod na celom úseku medzi BA a Wiedňou, kde je problém v plynulosti premávky.
Moze byt. Ja som mal z Trnavky do Pratru nieco cez 70, takze ak si po centre spravil okolo 10, moze to tak vyjst.
BTW: uvazujem, ci nespravit cestu tam vlakom. Nemate nejake dobre skusenosti s cyklovlakom, napr. z Petrzalky alebo z Hlavnej stanice?
Tiež myslím, že viac to nebude. Ja som to mal max. 180 km a to som išiel až na Kreuzenstein za Wiedňou a späť som sa vracal od Korneuburgu cez celú W.
BTW: uvazujem, ci nespravit cestu tam vlakom. Nemate nejake dobre skusenosti s cyklovlakom, napr. z Petrzalky alebo z Hlavnej stanice?
Ja som to tiež kombinoval s vlakom. Väčšinou tam na bicykli, niečo po Wiedni a späť vlakom. Na vlak som chodil vždy na Suedbahnhof čo je teraz v prestavbe na Hauptbahnhof. Tam sa rozhodni čo ti ide skôr či smer Petržalka, alebo Hlavná. Možno z Hlavnej to budeš mať na Trnávku bližšie. Ak by si sa rozhodol ísť najprv vlakom a potom späť na bicykli, tak lepšie bude asi ísť z Hlavného. Vo Wiedni to stojí na viacerých zastávkach a z tých sa dá lepšie napojiť na hlavné mestské cykloradiáli ako sa vymotávať niekde zo Suedbahnhofu. Napr. keď pôjdeš z Hlavnej, tak vo Wiedni vystúpiš na zastávke Praterkai čo je vlastne hneď pri hlavnom dunajskom koryte, kde ide cyklotrasa a najbližším mostom sa dostaneš na Donauinsel, alebo rovno do Prater parku.
Je tam odklik na obe trasy.
Bicykel pri sebe sa mi tiez paci viac ako v nejakom spesninovom vozni ako to byvalo u nas. No a spat po hradzi a dufam, ze aj po vetre. Pravdepodobnost protivetra v smere W-BA je nizsia. Vlak usetri 3 hodiny, co je uz dost atraktivne. Idem to nejak vysetrit, kazdopadne dik za info.
O preprave bikov je asi vsetko tu: http://www.slovakrail.sk/sk/rakusko