koncom augusta plánujeme dvaja z Nitry cyklovýlet okolo Slovenska.
Termín: 27/29.8 - 4/10.9.2012 ....... 7-12 dní cca
Odhadovaná celková vzdialenosť: cca 1100km (+ menšie zachádzky na hrady a pod.)
Denne: 100-150 km, podľa potreby.
Predbežná trasa by išla cez miesta (body v GoogleMaps):
Nitra - Prievidza - Žilina - Dolný Kubín - Oravská polhora - Liptovský Mikuláš - Prešov - Giraltovce - Ubľa - Michalovce - Košice - Rimavská Sobota - Zvolen - Žiar nad Hronom - Nitra. Tieto body sú len na vytvorenie približnej trasy na internete.
Plánujeme cestou navštevovať rôzne známe miesta Slovenska. Prespávať sa bude v stanoch.
Ak má niekto chuť a chce sa pridať cestou knám, či už len na kúsok alebo aj viac a spoznávať krásy Slovenska, stačí sa ozvať a budeme radi keď nás bude viacej. Mierna zmena trasy je po dohode možná, avšak chceme zachovať dĺžku cestovania na tých 7-12 dní, podľa okolností.
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 0:11
posledný komentár: 25. 10. 2013 o 7:52
Dík, na to sa plánujem ešte špeciálne pripraviť. Vyznačiť na mape rizikové miesta a pod.
držím palce nech vám to vyjde
BA a západný región máme takmer prejazdený, tak sme sa ho rozhodli vynechať, nakoľko by taká zachádzka spravila posun o pár dní, čo si, bohužiaľ, nemôžme dovoliť. Snáď nabudúce.
Nepočul som o tom, o čo ide? Môžeš mi, prosím Ťa, na to poslať odkaz? Ale keď tak rozmýšľam, tak asi by to nebolo v takom termíne aký nám vyhovuje,no môžem sa nato pozrieť, možno to bude presne to, čo hľadáme
Ďakujem. Akcia zaujímavá a lákavá, no momentálne nevyhovujúca. Jedna vec, že sa ide na cesťákoch, čiže s crossom by som to nestíhal a už by ani nešlo o poriadnu cykloturistiku, keby mám prespávať v hoteloch, nosiť si veci autami a pod. Navyše financie ma nepustia, keďže som len študent a dať za to okolo 300€ neprichádza do úvahy. Takže nič pre mňa, ale každopádne ďakujem za upozornenie, možno ich niekde stretneme.
Cros vs. Ziletka? ..urcite je na nieco take lepsi kros.
Snina.
Nakoniec to vyzerá, že z NR sa pridá aj Bahno a pôjdeme traja. Navyše on východ pozná, čiže nám možno niečo poradí.
A keď ide o tú kudlu, mám glock 78 vždy v poruke