Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Nejaka karpatska verzia sa nechysta ? z PK cez Babu, Biely kriz do BA ? pripadne opacne ?
Ja by som celkom rad pojazdil v noci nejaky ten okruh cez V. Homolu,... (idealne start Modra, pripadne PK) a partak by sa hodil. Tak by sme mohli spravit mini partiu MK stred Primarne az na jesen, to bude tma skor, ale skusit mozme aj skor. Castejsie ako 1x za 2tyzdne sa mi asi nepodari.
Ahojte, Vukie krásne fotky, len tie km...a to teplo. Nemal si problém s vodou v tom teple? Inak zajtra večer na Somára sa rád pridám. Cez deň ja neznesiteľné teplo a večer to bude lepšie.
Takže štart o 19:00 pod Červeným mostom, potom smer BK (kadiaľ, to sa dohodneme).
Okolo 20:00 na Bielom kríži? neviem to odhadnúť.
To už bude slnko pod horizontom. Následne smer Somár, aby sme na ňom boli najskôr o 21:00, čiže trasa sa tomu asi prispôsobí, ale nechcel by som ísť po červenej tam a po červenej aj späť.
Potom späť na BK a cez les späť smer Malý Slavín-Kačín-Červený most, prípadne Kamzík, Cerová dráha. To bol len návrh.
Príchod do civilizácie okolo tej 23:00. Kto chce dlhšie, noc je dlhá, baterky nabité, to aby som ráno nemusel vstávať
Ja to nestiham asi ani pod Cerveny most, nie to na BK. Navyse som tyzden nesedel na biku a neviem, ako sa bude spravat po servise, navyse, ked nemam funkcnu prednu brzdu. Skoda, ze dnes nemozes, nabuduce sa vidime, dohodneme sa
Myslím, že výjazd dopadol úspešne. Na BK sme mali dve straty, ktoré boli ale ihneď nahradené
Pekne bolo na Somárovi. V lese plno zvere. Po tme so svetlom už od BK.
Zaujímavosť č.1: tri defekty, č.2: cez deň je ten prach v lese ešte ako tak znesiteľný, ale vo svetle lampy to už nie je sranda. Nič nebolo za jazdcom vpredu vidieť.
Páčil sa mi úsek zelenej značky Kozí chrbát-Košarisko, po tme príjemne zaujímavé.
tie defekty nie su nahodou pozostatok pripinaciek z greenbiku. tam som cosi take postrehol. ludia co to tam rozhadzali su retardi to sa inak povedat neda. 3x defekt by bola velka nahoda. ale vidim ze vas to nerozladilo
Vcera bolo fajn , Somar ma svoje caro. Defekty som asi rozbehol, ked sa dari tak poriadne. Dlho si uz napamatam take sucho v Karpatoch,trocha sme sa nadychali prachu
vukie: nakoniec sa podarila nocna foto na Bielom s ohniskom v pozadi.
Pripinacky a klince boli hlasene z useku v zjazde z Pezinskej Baby smer Slnecne udolie. Na tomto useku sa na maratone nikto nestazoval... Take mam info od organizatorov Kellys Green bike Tour 2012.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som celkom rad pojazdil v noci nejaky ten okruh cez V. Homolu,... (idealne start Modra, pripadne PK) a partak by sa hodil. Tak by sme mohli spravit mini partiu MK stred
Takže štart o 19:00 pod Červeným mostom, potom smer BK (kadiaľ, to sa dohodneme).
Okolo 20:00 na Bielom kríži? neviem to odhadnúť.
To už bude slnko pod horizontom. Následne smer Somár, aby sme na ňom boli najskôr o 21:00, čiže trasa sa tomu asi prispôsobí, ale nechcel by som ísť po červenej tam a po červenej aj späť.
Potom späť na BK a cez les späť smer Malý Slavín-Kačín-Červený most, prípadne Kamzík, Cerová dráha. To bol len návrh.
Príchod do civilizácie okolo tej 23:00. Kto chce dlhšie, noc je dlhá, baterky nabité, to aby som ráno nemusel vstávať
ja som dnes k.o. skoda isiel by som.
pripajam track zo vcerajsieho vyjazdu na Somar
http://connect.garmin.com/activity/213427053
Vpravo hore sa prepinaju jednotky na metric
Kajo cakam na fotos
Pekne bolo na Somárovi. V lese plno zvere. Po tme so svetlom už od BK.
Zaujímavosť č.1: tri defekty, č.2: cez deň je ten prach v lese ešte ako tak znesiteľný, ale vo svetle lampy to už nie je sranda. Nič nebolo za jazdcom vpredu vidieť.
Páčil sa mi úsek zelenej značky Kozí chrbát-Košarisko, po tme príjemne zaujímavé.
Trasa v mape: http://mapy.hiking.sk/?trasa=aCTSh
Nižšie pár foto z kompaktu, Kajo pridá nejaké umeleckejšie
vukie: nakoniec sa podarila nocna foto na Bielom s ohniskom v pozadi.
Zaznačenie defektov v mape nižšie.
Chalani nehlásili žiadne pripináčky v plášťoch, ktovie.
Či len ostré kamene a zle zvolená stopa.