.....a len tak na okraj čakali že putovanie signálu bude trvať 4roky tam a 4 roky napäť ale! to znamená že niečo čo tento signál zachytilo a poslalo naspäť, majú veľmi veľmi výkonné prístroje ktoré budeme mať my možno za 500rokov....
v podstate to iste si myslim aj ja az na to ze velky vykon ti rychlost signalu nezvysi , akurat tak bude signal silnejsi
a ked sme uz pri tom, dnes sa mi snivalo ze som jazdil na bajku na zadnom so saganom , a kedze mam tiez liquigas dres tak ma potesilo ze uz ludia neukazovali na mna ze: aha sagan, ale ukazali na sagana ze: aha capo , taka hovadina sa mi davno nesnivala
... ľudstvo vyslalo signál do(našej) galaxie (nie do slnečnej sústavy) na ktorom bol odkaz niečo ako "hľadáme ďalšie iné formy života, ak ste tam pošlite správu" .....v tom signále bol vzorec ľudskej DNA ...keď sa im tento signál asi po 5tich rokoch vrátil tak tam bol vzorec DNA ale trochu pozmenený a ked to pretransformovali do postavy tak telo bolo veľmi podobné ľudskému lenže hlava bola predĺžená (taká ako poznáme mimozemšťanov z amerických scifi)
LIDÉ BDĚTE!
Najbližšia hviezda, ak vynecháme naše Slnko, je od Zeme vzdialená cca 4,3 svetelného roka. Ak ten signál mal rýchlosť svetla, tak sa za dva a pol roka dostal iba niečo za polovicu vzdialenosti k tejto najbližšej hviezde. Tá dokonca nemá ani planetárnu sústavu. Čo z toho vyplýva? Mimozemšťania sú strašne blízko, lietajú niekde medzi Slnkom a Proximou Centauri.
LIDÉ BDĚTE! ... a pozrite si film "Mars útočí", aby ste vedeli ako na nich. Ten film je síce iba taká nevydarená paródia, ale svojou "vážnosťou" do tejto témy o mimozemšťanoch presne zapadne.
Laco, si si isty, ze Proxima Centauri nema planetarnu sustavu? Nevravim, ze tam rovno existuje zivot, alebo nebodaj nejaka vyspela civilizacia, ale predpokladam, ze planetarna sustava je pre hviezdy skor typicka, ako vynimocna vlastnost...mozno pri danej sustave hviezd(Alfa Centauri A, B, Proxima Centauri) to funguje trochu inak, a proxima "vycistila" priestor okolo dvoch hlavnych hviezd, a teda pohlitila mozne vznikajuce planety, ale neviem, ci mame o tomto dostatocne informacie...
...co sa tyka mimozemskeho zivota, verim, ze existuje, otazkou je, aky casty je jeho vyskyt a v akej vyspelej forme...tiez je otazkou, ci je mozne, aby v jednom case existovalo viacero vyspelych civilizacii v okruhu radovo niekolkuch desiatok svetelnych rokov, nakolko aj ta nasa civilizacia ma v porovnani s existenciou vesmiru zivotnost ako bublina z bublifuku...
bolo by obrovským plytvaním priestorom a energiou ak by vo vesmíre neboli iné inteligentné formy života ... a bolo by plytvaním časom ak by sme práve my boli tá najvyspelejšia
dla som si tu namahu a zistil som toho spisovatela vola sa Ondrej Neff a je to kultovy daber z 80-90 rokov,tzv synchronny dabing,tusim este Betamax apod.. starsi to budete urcite poznat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v podstate to iste si myslim aj ja az na to ze velky vykon ti rychlost signalu nezvysi
a ked sme uz pri tom, dnes sa mi snivalo ze som jazdil na bajku na zadnom so saganom
LIDÉ BDĚTE!
Najbližšia hviezda, ak vynecháme naše Slnko, je od Zeme vzdialená cca 4,3 svetelného roka. Ak ten signál mal rýchlosť svetla, tak sa za dva a pol roka dostal iba niečo za polovicu vzdialenosti k tejto najbližšej hviezde. Tá dokonca nemá ani planetárnu sústavu. Čo z toho vyplýva? Mimozemšťania sú strašne blízko, lietajú niekde medzi Slnkom a Proximou Centauri.
LIDÉ BDĚTE! ... a pozrite si film "Mars útočí", aby ste vedeli ako na nich. Ten film je síce iba taká nevydarená paródia, ale svojou "vážnosťou" do tejto témy o mimozemšťanoch presne zapadne.
...co sa tyka mimozemskeho zivota, verim, ze existuje, otazkou je, aky casty je jeho vyskyt a v akej vyspelej forme...tiez je otazkou, ci je mozne, aby v jednom case existovalo viacero vyspelych civilizacii v okruhu radovo niekolkuch desiatok svetelnych rokov, nakolko aj ta nasa civilizacia ma v porovnani s existenciou vesmiru zivotnost ako bublina z bublifuku...
mate tam aj suradnice, takze kto ma dalekohlad moze hladat mimozemstanov
Samozrejme, bol som tam asi štyri až päťkrát.
a hlavne nenechajte sa očipovať
A jablko do úst nič ???
youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo&t=