Vzhľadom k množiacim sa správam o útokoch psov a mojim občasným potulkám po neznámych vzdialených kútoch Slovenska som si zaobstaral toto (z http://www.pyra.eu). Malé, skladné, do bočného vrecka na batohu. Neviem či to na nejakého bundáša bude fungovať ale snáď ako placebo efekt pre pocit bezpečia poslúži
Inak zaujímavé vecičky majú v tej Pyre...
celé kktina tí psi nič sa nezmenilo len médiá dostali asi príkaz vyvolať histériu.. možno aby sa tolko nediskutovalo napr o dani pri prihlásení vozidla..
Vzhľadom k množiacim sa správam o útokoch psov a mojim občasným potulkám po neznámych vzdialených kútoch Slovenska som si zaobstaral toto (z http://www.pyra.eu). Malé, skladné, do bočného vrecka na batohu. Neviem či to na nejakého bundáša bude fungovať ale snáď ako placebo efekt pre pocit bezpečia poslúži
Nad tymto uvazujem aj ja. takato vecicka sa moze hodit ked podinkas vylety na miesta kde neni tam ani zivej duse.
Nad tymto uvazujem aj ja. takato vecicka sa moze hodit ked podinkas vylety na miesta kde neni tam ani zivej duse.
+1, tiež nad tým rozmýšľam, raz mi pes už rozkúsal ruku total do krvi, pred cca 2-3 rokmi som musel bohužial agresívneho psa stredného vzrastu pár krát kopnúť do hlavy. Či som ho len omráčil alebo zabil netuším, nemal obojok, takže radšej zabiť ako potom dostať besnotu...
Ja sa teším na jedného, ktorý mi stále skáče dlhé roky pod kolesá a po mne na brehu Or. priehrady. Snažím sa po ňom prejsť a stále nič, vždy má to šťastie a vyhne sa Malý zasratý agresívny čokel!
besnota na SVK nebola niekolko 10 rokov potvrdená takže tú nedostaneš..
a radšej sa naučiť čítať psa, je to istejšie ako si ublížiť sprejom kopancom ho určite len tak nezabiješ..
tak nakoniec som sa rozhodol si spraviť vianoce na konci leta však keď pracovať, tak aj míňať treba Forerunner 910XT triathlon bundle so senzorom rýchlosti/kadencie a výmenným náramkom ktorý je potom rýchlo mo%zný prehodiť na bike. Balenie naozaj nabúchané
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
priamo z Anglicka
Poštár milos21 priniesol chybajuci komponent povinnej výbavy .
ps.sorry za reklamu
+1, tiež nad tým rozmýšľam, raz mi pes už rozkúsal ruku total do krvi, pred cca 2-3 rokmi som musel bohužial agresívneho psa stredného vzrastu pár krát kopnúť do hlavy. Či som ho len omráčil alebo zabil netuším, nemal obojok, takže radšej zabiť ako potom dostať besnotu...
a radšej sa naučiť čítať psa, je to istejšie ako si ublížiť sprejom
http://www.merkuria.net/index.php?main_page=product_info&products_id=282
alebo
http://www.merkuria.net/index.php?main_page=product_info&products_id=281
pri predfakture postovne a balne zadara.
EDIT: Hellboy ked pes zautoci netreba pozerat ci ma obojok alebo nema proste on si zacal. A niekedy dokonca neutoci ani pes ale clovek
http://www.zbraneamysliveckepotreby.cz/myslivecke-potreby-cz/eshop/3-1-Zbrane/87-2-Nove-zbrane/5/196-Vzduchova-pistole-Gamo-PT80-cal-4-5-mm
EDIT: uwww, super stránka, poštovné zadara a bombičky za polovičnú cenu ako v kráme, tam kúpim jednu a testnem to, potom nakúpim tam
ze vraj radsej ako behat s CZ 75
Maju tam kvalitne veci bral som odtial vzduchovku aj broky a v pohode. a este maju k tomu aj paradne ceny.
EDIT: oplati sa ist pozriet do topolcian. Isiel som sa tam pozriet a domov som isol o jednu vzduchovku tazsi
Este ju nahodit a odskusat. Verim, ze to bude velky skok vpred oproti mojej Gile, co mam teraz
Grip shift, ten ešte niekto jazdí?
august 2006 posledny oficialny pripad na Slovensku .. v Madarsku su stale pripady