Vzhľadom k množiacim sa správam o útokoch psov a mojim občasným potulkám po neznámych vzdialených kútoch Slovenska som si zaobstaral toto (z http://www.pyra.eu). Malé, skladné, do bočného vrecka na batohu. Neviem či to na nejakého bundáša bude fungovať ale snáď ako placebo efekt pre pocit bezpečia poslúži
Inak zaujímavé vecičky majú v tej Pyre...
Nechcem strašiť, ale takúto somarinku som použil dva krát - prvý a posledný, raz sa mi na psa vyrútil vlčiak a začal ho hrýzť, namieril som sprej, stlačil a na veľké počudovanie sa nič nestalo, nakoniec som vlčiaka spacifikoval kopancom do gulí a asistenciou majiteľa, keď som potom pozeral svojho psa ktorého to zasiahlo tiež mierne mu slzili oči, inak nič... Odvtedy pomáha len vyhýbanie sa tej ulici, jediné na čo bol ten sprej dobrý bolo zabíjanie múch (obrovské otravné roje múch a mušiek ľahli na jediné streknutie... )
Forerunner 910XT triathlon bundle so senzorom rýchlosti/kadencie a výmenným náramkom ktorý je potom rýchlo mo%zný prehodiť na bike. Balenie naozaj nabúchané
tomco3131 parada Kupoval si to z MP3.sk za tych 388.99 €, ci si zohnal niedke lacnejsie? Aj tak je to vsak dost Ked mi doziju moje ojazdene 110-tky tak si tieto tiez kupim...
ano s toho MP3 som kupoval, bola to najlepšia cena čo som našiel lebo su k tomu ešte tie veci navyše, čo je super tak v tom "Quick Release kit-e" na výmenu náramku sú úchyty na 2 biky , to ma fakt prekvapilo - potešilo. A kedže vraj rýchlosť berie tak či tak s GPS tak bude stacit snad cidlo na rychlost/kadenciu na jednom biku. uvidím ako sa to bude správať. Teraz ma ale trápi chyba ktoru ma garminconnect od predvcera ze sa neda zadat datum narodenia a kvoli tomu nejdu ziadne udaje s GC nahrad do sportestru tak musim vsetko rucne... ale 26 je planovana udrzba tak predpokladam ze aj toto je jeden z veci ktore fixnu... Cena je vysoká to je pravda, dlho som rozmýšlal /snad vyse roka som uvazoval o niecom takom/, dúfam že bude robiť len radosť
...bol som zobrať aj niečo väčšie ale to nech sa pochváli Richard138
Za ako dlho ti reťaz rozseká ten neoprenový chránič zadnej stavby? Koľko si musíš za rok takých kúpiť? Zaujíma ma to, keďže som čítal, že veľa nevydržia a niekto zničí aj 3-4 chrámiče...... Ja som si tam omotal starú dušu
Za ako dlho ti reťaz rozseká ten neoprenový chránič zadnej stavby? Koľko si musíš za rok takých kúpiť? Zaujíma ma to, keďže som čítal, že veľa nevydržia a niekto zničí aj 3-4 chrámiče...... Ja som si tam omotal starú dušu
Doteraz som tam mal len takú silikónovú samolepku - takže ti neviem povedať koľko to vydrží ale na prvom KELLYSe som mal neoprén a má ho ešte aj synátor a v podstate je to nezničiteľné (asi mám šetrný spôsob jazdy)
nejaky mensi spotrebak z koloshopu..
v doterajsom nitovaci sa trocha ohol spic, tento aj napriek znacke a cene vyzera ze co to vydrzi, mne to staci, nitujem tak 3-4krat do roka (aj to len ked skracujem sebe alebo fotrovi retaz)..
P.S.: ak by niekto chcel, mam styri pary (dva author, dva force) trojzmesovych brzdovych spalkov, ktore evidentne mojim rafkom nie prilis sedia..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak zaujímavé vecičky majú v tej Pyre...
Nechcem strašiť, ale takúto somarinku som použil dva krát - prvý a posledný, raz sa mi na psa vyrútil vlčiak a začal ho hrýzť, namieril som sprej, stlačil a na veľké počudovanie sa nič nestalo, nakoniec som vlčiaka spacifikoval kopancom do gulí a asistenciou majiteľa, keď som potom pozeral svojho psa ktorého to zasiahlo tiež mierne mu slzili oči, inak nič... Odvtedy pomáha len vyhýbanie sa tej ulici, jediné na čo bol ten sprej dobrý bolo zabíjanie múch (obrovské otravné roje múch a mušiek ľahli na jediné streknutie...
Dakujem nechcem.
PS: Lubik diky za sluzbu kuriéra
Dobre si si vybral - nech sa vydaria
u psa?
Naozaj nikomu neprajem vyskúšať
Ak myslíš to Maďarsko tak to asi pes nebol,
tomco3131 parada
rocket ron 2,25 a koolstopy za dobru cenu
rocket ron 2,25 a koolstopy za dobru cenu
Koľko stáli veci ?
288 czk koolstop 1 ks
Doteraz som tam mal len takú silikónovú samolepku - takže ti neviem povedať koľko to vydrží ale na prvom KELLYSe som mal neoprén a má ho ešte aj synátor a v podstate je to nezničiteľné (asi mám šetrný spôsob jazdy)
v doterajsom nitovaci sa trocha ohol spic, tento aj napriek znacke a cene vyzera ze co to vydrzi, mne to staci, nitujem tak 3-4krat do roka
P.S.: ak by niekto chcel, mam styri pary (dva author, dva force) trojzmesovych brzdovych spalkov, ktore evidentne mojim rafkom nie prilis sedia..