V piatok som sa zdržal na kopci a potme som schádzal dolu. Včera ráno som kúpil lampáš a večer som ho bol vyskúšať. Bol som sám a počul som zvuky, ktoré za dňa nie je počuť. Dokonca som sa dostal k srnke asi na 5 metrov. (Neviem, kto sa viac zľakol.) Je to zaujímavé jazdenie, odporúčam vyskúšať. Ale zrejme kúpim ešte jedno svetlo, ako píše aj corratec. To, čo som kúpil je super, ale pre rýchlejšiu jazdu by to chcelo širšie osvetlenú trasu.
Ak si dáš vyhľadať "smart light egg white 2 watt", tak to svetlo nájdeš. Dnes som skúsil maximálny výkon s NiMh Aku z Lidla (2100 mAh) a vydržalo to svietiť 6 hodín.
Dni sa skracujú, takže sa zvyšuje pravdepodobnosť jazdy za tmy a chcem si prebehnúť trasu, čo som priložil. Pre mňa by to bolo zhruba 40km/600m a hádam to je vhodná trasa na nočný výjazd.
Dnes som bol na Inovci,Z Teplej som isiel cez Kubru,Kubricu,ponad Mnichovu Lehotu az na Jarky,popri trati na Zltu znacku,po Zelenej k chate a hore po asfaltke,ta bola v zavere teda dost strma(alebo som uz nevladal)
Z vrcholu dalej po cervenej to je uz narocnejsi teren,pekne vyhlady,ale pri kalnickom krizi asi sedel zly duch,vid posledna foto, a nebola to len seknuta dusa,kto sa dobre pozrie zbada,ze na biku cosi visi.Takze zvysok trasy uz len pekne pomaly a opatrne, do Kalnice,cez Beckov a po hradzi domov.85 km
Ak si dáš vyhľadať "smart light egg white 2 watt", tak to svetlo nájdeš. Dnes som skúsil maximálny výkon s NiMh Aku z Lidla (2100 mAh) a vydržalo to svietiť 6 hodín.
Dni sa skracujú, takže sa zvyšuje pravdepodobnosť jazdy za tmy a chcem si prebehnúť trasu, čo som priložil. Pre mňa by to bolo zhruba 40km/600m a hádam to je vhodná trasa na nočný výjazd.
V pohode trat som priamo z tn tak by som ta niekde pockal a mozeme sa povozit
pekne si si dal, a dal si aj ten novy natural mostik cez jarok kusok pred zltou ? Hlavne z opacneho smeru sa za mokra nan dobre triafa pretoze je opacne nakloneny LOL. A ta brzda preco visi ?
Ja som bol dneska na Velkej Javorine mrknut v akom stave je ta asfaltka. Je to tam parada, krasny novy povrch az po chatu. Este sa tam motali robosi dorabaju krajnice a zvodidla. Zjazd je teraz nadhera
yankoo - noo on myslel asi ten v lese, ako pozeram ty si ten usek vynechal resp. obisiel, pri zel priecesti treba ist doprava mierne hore... vid obrazok zelena ciara( ale je to priblizne nakreslene)
yankoo - noo on myslel asi ten v lese, ako pozeram ty si ten usek vynechal resp. obisiel, pri zel priecesti treba ist doprava mierne hore... vid obrazok zelena ciara( ale je to priblizne nakreslene)
jo ale chodi sa to uz od radaru do lesa dolu k zeleznicke po betoniku a zvaznici a si na tej zelenej co si kreslil...a potom hore a krasny mostik v roklinke.. a je zjazdny pre ludi s pevným moralom
Ak môžem navrhnúť, tak dnes 19:30 v Kubrej pri kostole. Tam je myslím turistický hríbik červenej trasy a prebehli by sme tú trasu, čo som vyššie spomenul. Ale môžeme aj niečo iné, len navrhni čo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z vrcholu dalej po cervenej to je uz narocnejsi teren,pekne vyhlady,ale pri kalnickom krizi asi sedel zly duch,vid posledna foto, a nebola to len seknuta dusa,kto sa dobre pozrie zbada,ze na biku cosi visi.Takze zvysok trasy uz len pekne pomaly a opatrne, do Kalnice,cez Beckov a po hradzi domov.85 km
V pohode trat som priamo z tn tak by som ta niekde pockal a mozeme sa povozit
pekne si si dal, a dal si aj ten novy natural mostik cez jarok kusok pred zltou ? Hlavne z opacneho smeru sa za mokra nan dobre triafa pretoze je opacne nakloneny LOL. A ta brzda preco visi ?
jo ale chodi sa to uz od radaru do lesa dolu k zeleznicke po betoniku a zvaznici a si na tej zelenej co si kreslil...a potom hore a krasny mostik v roklinke.. a je zjazdny pre ludi s pevným moralom
Ak môžem navrhnúť, tak dnes 19:30 v Kubrej pri kostole. Tam je myslím turistický hríbik červenej trasy a prebehli by sme tú trasu, čo som vyššie spomenul. Ale môžeme aj niečo iné, len navrhni čo.