Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Palo: no to nie, nebol som rozklepaný, ja sa našich lesných zvierat nebojím. Skôr šokovaný a prekvapený. A samozrejme, že prvé čo ma napadlo, že daniel tam asi nepostojí, aby som ho stihol odfotiť Čiže sklamaný
To bolo na tom zaujímavé, že sme daniela perfektne nasvietili, že svietil len on a okolo tma. Ako z katalógu. A on nič, žiadny skok, len si prešiel na druhú stranu cesty, len tak vkľude
Asi takýto bol, aj lopaty mal podobne veľké. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cc/Dama_dama8.JPG/553px-Dama_dama8.JPG
A k tým defektom: dva posledné nočné výjazdy za 4 dni, spolu 5 defektov v lese, u piatich rôznych ľudí, piatich rôznych typoch plášťov. Na také náhody neverím, niečo v tom bude. Či ten prach v lese nejako neobaľuje kamene na lesných cestách a chodníkoch, tie sú potom viac "ostrejšie", do toho tma Jasné, že blbosť, ale celé je to také zvláštne. Možno nejakí duchovia, kliatba nočných MK lesov
Z tych defektov by som velku vedu nerobil. Pri tej viditelnosti, aka v noci je, nie je problem chytit skalu a seknut. Hlavne, ked ide vacsia skupina a ludia sa nechaju strhnut v zjazdoch k vyssim rychlostiam.
tak tak a este ten prach. prave oko mam este dnes cervene zapalene
alebo ked v zjazde vypne svetlo ako palovi
A nie raz! len som to nemal este odladene, ked bolo totiz normalne zapnute a nicoho sa nedotykalo tak mu vibracie nerobili nic, no akonahle sa dotklo napriklad brzdy, alebo druheho svetla tak ho vyplo. Inak po prijazde domov stale 50% baterie na "hlavnom" svetle, cize som setril az prilis, no nemal som este ten spravny odhad
Bez ohľadu na tvoj príspevok triki som tu mal okolo 12:00 rozpísaný príspevok, či dnes niekto nechce ísť na výjazd, lúky nad Lozornom alebo Kobyla.
Neposlal som ho, ale teraz som sa rozhodol. To čo vypotili v tom Svätom Jure je hodné dnešného výjazdu Takú tému výjazdu som ešte nemal. Takže z BK smer hrozno nad Svätým Jurom. Možno to bude vypadať takto
Počkaj matvej, to je predsa reálna fotka medveďa, žiadna fotomontáž v MS Paint
No dnes ho asi vyplaším, keďže včera mi celou cestou pílil uši pukajúci stred
Nový je na ceste.
Len kde je tá kaplnka, myslia asi tú vedľa cesty do Bratislavy? No nevadí, nejak bude
prednostka úradu povedala že im žral hrozno vo vinohrade,neskôr sa opravila a zistila,že to chlpaté nie je medveď,ale cigán s vrecom ktorý tam kradol...
no krásne sa nám to vyvíja...chlapci chodťe čo najskôr lebo mám taký pocit ten neviditeľný medveď asi zvolil prečasný návrat domov.
Pridal by sa niekto dnes večer na nočák? Buď poľňačky + asfalt niekam na Hundsheim/Carnuntum alebo do lesa. Lokalita podľa dohody, je mi to v podstate jedno, blato tu snáď nemáme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak fotak som nemala, ale asi by ma to nenapadlo ani sa s tym zdrzovat
To bolo na tom zaujímavé, že sme daniela perfektne nasvietili, že svietil len on a okolo tma. Ako z katalógu. A on nič, žiadny skok, len si prešiel na druhú stranu cesty, len tak vkľude
Asi takýto bol, aj lopaty mal podobne veľké.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cc/Dama_dama8.JPG/553px-Dama_dama8.JPG
A k tým defektom: dva posledné nočné výjazdy za 4 dni, spolu 5 defektov v lese, u piatich rôznych ľudí, piatich rôznych typoch plášťov. Na také náhody neverím, niečo v tom bude. Či ten prach v lese nejako neobaľuje kamene na lesných cestách a chodníkoch, tie sú potom viac "ostrejšie", do toho tma
A nie raz!
Neposlal som ho, ale teraz som sa rozhodol. To čo vypotili v tom Svätom Jure je hodné dnešného výjazdu
vukie pekneho si vybral, hodi sa k tej mojej zeleznicke
No dnes ho asi vyplaším, keďže včera mi celou cestou pílil uši pukajúci stred
Nový je na ceste.
Len kde je tá kaplnka, myslia asi tú vedľa cesty do Bratislavy? No nevadí, nejak bude
no krásne sa nám to vyvíja...chlapci chodťe čo najskôr lebo mám taký pocit ten neviditeľný medveď asi zvolil prečasný návrat domov.
edit: asi by som sa pridal aj ja, uz konecne