Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
HT CITYLITE šlohnutý bajk z pred budovy Aupark tower večer 23.8. prestrihnuté dva zámky. bajk pôjde zrejme do záložne. prosím ak náhodou zastihnete tento bajk dajte echo a zlodejovi bicyklov po paprčách..
dnes sa vybrali rodicia pozriet babku do nemocnice v TN, prisli na bikoch (jeden polrocny Kellys Penelope 2010, druhy rocny Dema Trino 2010), bicykle zamkli jednym klasickym drotennym zamkom a druhym retazovym zamkom o seba priamo v areali nemocnice pred chirurgickym oddelenim, kde bolo okrem nich dalsich x bajkov. ked sa po necelej hodke vratili, bajky tam uz neboli, pricom v okoli sa neustale pohybuje vela ludi, kedze bol prave cas navstev na lozkovom odd a je tam aj prijmova urazova ambulancia,atd atd..nechapem, ako mozu z takeho miesta ukradnut bajky.. volakto musel asi dostat tip alebo biky skoncili v niektorej zo sanitiek alebo u vratnika, skoda bude takych presuvatok..ak by ste ich volakto z TN alebo okolia videli, dajte vediet, potesite nas
no mozno sa to kradne premyslene, keby som ja chcel kradnut bajky tak niekde poblizko vhodne postavim stojan na bajky aby som videl kedy tam aky je a uz len cakal kym mi to tam dakto prinesie
A hlavne tak aby nikto nič nevidel, takže buď v noci alebo cez deň na mieste preplnenom ľudmi. To je každý slepý vtedy, lebo nikoho by nenapadlo že by dakto na takom mieste kradol.
napadlo uz niekoho tam dat bike a s partakmi cakat nez ho niekto bude chciet ukradnut ? policajtov to sotva napadne pretoze oni na drobnosti ako hladat niekomu bike nemaju cas. Oni bike najdu len cirou nahodou ak zabasnu nejakeho zavisleho na comkolvek a urobia mu domovu prehliadku inac nula bodov.
to je ten najmensi problem, ale mna by skor zaujimalo co sa stane ked toho chlapa chytia, co mu realne hrozi. Ak ho pustia s tym ze basy su plne tak to nam ako riesenie situacie moc nepomoze.
to je ten najmensi problem, ale mna by skor zaujimalo co sa stane ked toho chlapa chytia, co mu realne hrozi. Ak ho pustia s tym ze basy su plne tak to nam ako riesenie situacie moc nepomoze.
bez polície by som nič takéto neorganizoval ak s tým chceš pred súd, lebo sa ešte sám možeš dostať do problémov.. takže buď v súčinnosti s políciou, alebo pekne potichu bez svedkov..
ked niekto robi nieco nezakonne tak si ho mozes vyfotit natocit bez jeho suhlasu a da sa to pouzit ako dvokazovy material
EDIT: pisal o tom Michal Drotovan (prednosta obvodneho uradu zivotneho prostredia) v problematike ohladom nelegalnej stavby hausbotov....a upravovania pozemku pred nimi v chranenej oblasti.... nedari sa mi momentalne najst clanok na jeho blogu v ktorom to spominal....ale pisal to v suvislosti s nelegalnym jazdenim nakladnych aut po hradzi a naslednej jazde az k hausbotom...ze kedze porusuju zakon je mozne ich legalne vyfotit aj so soferom a spz-kou a da sa to pouzit ako dvokazovy material
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nic prepustia ho kvoli nedostatku dokazov. Ved je to slovo proti slovu!
zlodeja treba na mieste poucit
hmm ono by tych ludi co by na zlodeja cakali bolo viac....takze by to bolo slovo proti slovam viacerych ludi
to podla mna vobec nie je smerodajne.. pravnik by sa z toho vykrutil.. ale taky videozaznam by uz bola taka nepriestrelna vesta
EDIT: pisal o tom Michal Drotovan (prednosta obvodneho uradu zivotneho prostredia) v problematike ohladom nelegalnej stavby hausbotov....a upravovania pozemku pred nimi v chranenej oblasti.... nedari sa mi momentalne najst clanok na jeho blogu v ktorom to spominal....ale pisal to v suvislosti s nelegalnym jazdenim nakladnych aut po hradzi a naslednej jazde az k hausbotom...ze kedze porusuju zakon je mozne ich legalne vyfotit aj so soferom a spz-kou a da sa to pouzit ako dvokazovy material