Marinada - napchať sa do normálnej zbraně dajú, len po výstrelu nemusí doísť k nataženiu záveru kvoli slabšej energii strely, je to individuálne podla zbrane a treba to vyzkúšat na konkrétnej pištoli...
jasne ze daju ale oni to objednavaju z ceska lebo odtial je to "extra kvalitne" tiez si myslim ze by to urobili hocikde na slovensku sak ale preco nevyhodit 2krat viac za nalepky z ceska ze?
Ja som sa najskôr len informoval na cenu. Tá nebola nejak závratná (4€ aj s poštou) tak som ich objednal. HELLBOY22 má od neho tiež nálepky a pochvaluje si.
ak su to od toho chlapika z prahy tak take mam aj ja, a uz pol roka drzia uplne v pohode, uz par krat aj bajk zmokol cez noc vonku pri stanovani atd a ziadny problem. na cestaku ich zas mam na takom mieste ze ked sa potim tak to tecie rovno na ne a tiez im to nijak nevadi. wapkou som to este neskusal ale ani nebudem
Sú od Rádi-BF a sú veľmi odolné. Hlavne čo sa týka lepidla, spôsobu lepenia, kde je každé písmeno samostatná nálepka a lepí sa ako tetovačka, tlač ktorá nevybledne a pod. Kritizovať niečo, čo človek nemal ani v rukách je najľahšie všakže
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale je. Mas to u mna. Nemali by piskat lebo ine trojzmesky nepiskali. Sak idem ich nahodit.
Objednané 26.8. večer z Grécka, 30.8. mi kuriér zvonil pri dverách, rýchlejší ako smrť
obdivujem tych co to poskladaju
http://www.zbraneamysliveckepotreby.cz/myslivecke-potreby-cz/eshop/0/3/5/938-Naboj-9-mm-Luger-RUBBER
Neverim, ze take nalepky sa nedaju vyrobit v ktorejkolvek reklamke na SK.
No hej mal som aj také ale moc nevydržali. A tieto mi boli odporučené- mali by byť odolné.
Aby sa hneď po prvom umývaní neodlepili.