Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Vcera v zjazde po modrej tz z bk do race na nas z tmy kricali nejaki bikeri so svetlami iduci hore asfaltkou na bk,ze bacha je tam strooom. A bol,padnuty krizom cez singel. Tak sice neviem komu ale dik za upozornenie
Včerajší nočný výjazd o 23:00, na zatiaľ zatvorenej ceste k Metru pri Devínskej.
Veľmi sa mi páčia cyklisti, ktorí v hojnom počte využívajú v čase západu slnka (šera) cestu z DNV do Dúbravky, samozrejme bez svetla a blikačky, namiesto toho aby vkľude prešli po značenej cyklotrase okolo Mláky a ďalej k Metru a touto cestou do Dúbravky. Nuž každý si volí bezpečnejšiu variantu...
co uz na nocaky nechodime? len vukie to tu ozivuje
dnes sme prvy krat nahodili aj capice bolo pod 10° a seria defektovych vyjazdou pokracuje .
ale na dnesnom nocaku som sa naramne pobavil a samozrejme aj zajazdil
jakze sa nechodi na nocaky,chodi,tiez sme dnes boli,v kratasoch
A dokonca sme stretli aj nejakych bikerov , uz bolo sero, na cervenej tz pred spariskami, uz svietili,my sme este isli bez svietiel po pamati
To ste boli vy ? To biele gt a oranzovocervena bunda by sedeli
jeeej ano cervena bunda to som bol ja ale moje najsamlepsie GT na tomto fore je perletova metaliza hmm spariska ale ja si tam nikoho nepamatam uz som bol asi v kome od vysilenia. ale malo bikerov bolo takze asi my sme sa stretli aj cas sedi.
Defekt tak opravujem v terene furt a zatial ziadny problem Iba som ta chcel ochranit od hluku suchajuceho kotuca Keby som zhodil koleso dole, tak kym by som vystredil este aj prasa... To by bolo na velmi dlho, viem, kolko casu mi to zaberie doma, kym vystredim prasa aspon na jemne suchanie.
Silva: nepatam si, ze by sme niekoho stretavali, mozno ste tak splyvali s prostredim, ze sme si vas nevsimli
Defekt tak opravujem v terene furt a zatial ziadny problem Iba som ta chcel ochranit od hluku suchajuceho kotuca Keby som zhodil koleso dole, tak kym by som vystredil este aj prasa... To by bolo na velmi dlho, viem, kolko casu mi to zaberie doma, kym vystredim prasa aspon na jemne suchanie.
Tak som lepil aj ja defekty, ale doma a navyse bez pumpy.
Potom som isiel nafukat bike na benzinku, to boli ale zaciatky
pocul som ze medved zabludil do do okolia laksarska nova ves a tam ho zjedli sqatteri
my dnes tiez nic okolie BK, kosariska a medene hamre su ciste bez vyskytu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veľmi sa mi páčia cyklisti, ktorí v hojnom počte využívajú v čase západu slnka (šera) cestu z DNV do Dúbravky, samozrejme bez svetla a blikačky, namiesto toho aby vkľude prešli po značenej cyklotrase okolo Mláky a ďalej k Metru a touto cestou do Dúbravky. Nuž každý si volí bezpečnejšiu variantu...
dnes sme prvy krat nahodili aj capice bolo pod 10° a seria defektovych vyjazdou pokracuje
ale na dnesnom nocaku som sa naramne pobavil a samozrejme aj zajazdil
A dokonca sme stretli aj nejakych bikerov , uz bolo sero, na cervenej tz pred spariskami, uz svietili,my sme este isli bez svietiel po pamati
To ste boli vy ? To biele gt a oranzovocervena bunda by sedeli
Silva: nepatam si, ze by sme niekoho stretavali, mozno ste tak splyvali s prostredim, ze sme si vas nevsimli
Tak som lepil aj ja defekty, ale doma a navyse bez pumpy.
Potom som isiel nafukat bike na benzinku, to boli ale zaciatky
EDIT: flintošov sme nevideli, asi preparuju toho medveda
my dnes tiez nic okolie BK, kosariska a medene hamre su ciste bez vyskytu