konecne doma, 10 dni bez pobybu ma skoro zabilo. zajtra naprava, chcem ist na cestaku Klastor pod Znievom prida sa niekto? a sobotu idem na cestaku na Velku Javorinu, tiez sa mozeme pospajat
propozície na tú časovku sú tu... vyzerá to zaujímavo horšie je že len tam to mám min. 60km + zajazdiť časovku a po nej ešte rozbitý ísť domov asi si to pôjdem zajtra skúšobne vyšlapať a prípadne by som sa pridal aj ja
V nedelu (9.9) planujeme ist na Topolciansky hrad, zatial sme traja. Vyrazame o 8:30 z Kalnice, ideme cez Zrub, Medvedicu do Podhradia, tam pokukat Topolciansky hrad a odtial na Duchonku. Tam sa najeme a po nejakom oddychu späť cez Zrub domov. Dĺžka cca 60km, prevýšenie 1300m. Ak by sa chcel niekto pripojit ozvite sa. Mapka s datami z predchadzajuceho vyletu.
na cestaku pojdem aj ja. ked sa v sobotu rano pojde lazo plazo tempo a bude nas viac tak sa bude dat s prehladom aj dobry cas zajazdit okolkej a kde by sme sa teda stretli?
Už bolo načase začať, prvý km cestičky pre cyklistov v TN ! Ta Legionárska ulica je o ničom, to ako pôjdem na Juh, v protismere či ako ? Bude to len oddelene čiarou na ceste, čiže hrozí zrážka s motorovým vozidlom. Ďalšie cestičky na Sihoť či do Zlatoviec to kedy majú v pláne ?
Už bolo načase začať, prvý km cestičky pre cyklistov v TN ! Ta Legionárska ulica je o ničom, to ako pôjdem na Juh, v protismere či ako ? Bude to len oddelene čiarou na ceste, čiže hrozí zrážka s motorovým vozidlom. Ďalšie cestičky na Sihoť či do Zlatoviec to kedy majú v pláne ?
petobike na toto vsetko sa budes moct spytat na planovanej diskusii v Luci
tak dnes sme si boli s divom skúšobne tú javorinu výjsť strmé je to teda dosť keď to porovnám s časovkou na kykulu kde je prvých 5km rovina tu veľa miest na oddych nie je... tak ak mi do toho nič nepríde tak pridám sa aj ja
je to tazky kopec ale kto ma v nohach, hravo to zvladne. ja to v nohach nemam, ked mi nestacil najlahsi prevod. a dobre si ma znicil z NMnV do Stankoviec. z Trencina som sa plazil 18 km/h co ma nenormalne boleli nohy. este nikdy v zivote som nezazil taku velku bolest. dubnicky maraton bol pre mna iba prechadzka ruzovou zahradou vazne
žeby to na cestáku išlo horšie ako na mtb do toho kopca ? Ja som to zvládol bez prestávky ten 7 km kopec na Javorinu a potom ten zjazd to bola rýchlosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej. To by mal byť on.
http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=12288&s-cv-embeddedID=78941
http://www.trencin.sk/index.php?s-cv-contentID=12288&s-cv-embeddedID=78941
petobike na toto vsetko sa budes moct spytat na planovanej diskusii v Luci
pred osmou rano vypadnut z TN cez turnu a po novej asfaltke az do rakolub, cez NMnV do hrnciaroveho