MTB cyklomaratón v Slovenskej Cyklomaratónskej sérii ( v tejto sezóne náhradný termín za Prešovský MTB maratón.) finále Slovenského pohára 2012 .
rozpis : http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Kalendar_detail&id=92.MTB TOUR Kremnica -Skalka Slovenský pohár -finále ( CMS )
bude v kremnici aj finale celoslovenskeho kola o pohar olympijskeho vitaza antona tkaca?
lebo som vyhral na krajskom kole a postupil som na celoslovenske.
dufam ze nic nebudem platit
p-a-t-o Nie, finále NCS-ky je vo Valči. http://www.ncs.sk/ Daj si kalendár a roľuj dole, hrubým to máš vyznačené, kde je finále. Bolo to tam aj minulý rok a predminulý bol vo Vadičove a rok pred tým bol na Mlynkách - Biele Vody.
viem kde to je, len podla mapky na cykloservere som myslel, ze sa pojde po trase bezkarskeho okruhu - este kusok hore po ceste...
Osobne tú skratku považujem za blbosť. Ľudia, ktorý trať nepoznajú si to neskrátia, keďže v tej rýchlosti si to nemusia všimnúť a keby si aj všimli tak nemusia vedieť, že to je nejaká skratka. Úplne by tam stačilo dať pásku príp. jedného človeka. Mohlo sa ísť pekne naokolo a mohlo to byť aj zaujímavejšie, keďže od 3 krížov ide kúsok pekná stojka a potom fajný zjazdík
Ale Roman je šéf...
Zvažujeme či dookola cca + 1 km, alebo krížom dole. Či tak, alebo onak, regulovčík a zapisovateľ tam bude . Zvážime či to pôjde až hore. Ten výjazd je zákusok ,ale aj zjazdík poteší .
Po tom výjazde z Kremnice by asi všetci uvítali do ľava skratkou. ale uvidíme po porade pred znacením .
Pripájam sa k návrhu, aby trasa viedla do prava stojkou, je to tadiaľ o 1000% lepšie než skratkou.
A keďže tam tak ako tak bude regulovčík, nemôže byť reč o skracovačoch.
Na vydýchanie po výjazde z Kremnice stačí aj to mierne stúpanie od Hostinca
k 10.9.2012 za prihlásených sa počíta podľa uhradeného štartovného 82 zaregistrovaných . Zajtra 11.9.2012 posledná možnosť prihlásenia za zvýhodnené štartovné.
16 € – zaplatené do : 11.9.2012 s pozornosťou od poriadateľa
Škoda, že teraz stále robím, hneď by som išiel. Dúfam, že aspoň na preteky budem mať voľno...
Roman a daj vedieť ako to vyzerá od odbočky z Vlčieho vrchu popod zjazdovku, po tej starej trase Bielej Stopy. Nešiel som dávno a zaujímalo by ma či to nie je nejak zarastené...
Tak dnes sme to išli vo štvorici a od vlčieho vrchu pri chate Obrázok aj z kamošom z Turčeka, je to ok, bola tam vyťažená kalamita ,jazditelné všetko,až som bol prekvapený ako je to tam čisté . prihodím aj foto coskoro z výjazdu . Isli sme taký priemerný jazdci,z prestávkou na káve v relaxe a trvalo to 3,5 hod. Neviem si typnúť kolko to pôjde víťaz jak na 40 ,alebo dlhej 80 km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Polar.
viem kde to je, len podla mapky na cykloservere som myslel, ze sa pojde po trase bezkarskeho okruhu - este kusok hore po ceste...
Chceli sme to podobne,ale tam je riziko skrátenia. Tam v tom mieste bude aj regulovčík a zapisovateľ prejazdu čísel
lebo som vyhral na krajskom kole a postupil som na celoslovenske.
dufam ze nic nebudem platit
Osobne tú skratku považujem za blbosť. Ľudia, ktorý trať nepoznajú si to neskrátia, keďže v tej rýchlosti si to nemusia všimnúť a keby si aj všimli tak nemusia vedieť, že to je nejaká skratka. Úplne by tam stačilo dať pásku príp. jedného človeka. Mohlo sa ísť pekne naokolo a mohlo to byť aj zaujímavejšie, keďže od 3 krížov ide kúsok pekná stojka a potom fajný zjazdík
Ale Roman je šéf...
Pripájam sa k návrhu, aby trasa viedla do prava stojkou, je to tadiaľ o 1000% lepšie než skratkou.
A keďže tam tak ako tak bude regulovčík, nemôže byť reč o skracovačoch.
Na vydýchanie po výjazde z Kremnice stačí aj to mierne stúpanie od Hostinca
Priebežné poradie Slovenský pohár MTB XCM 2012
16 € – zaplatené do : 11.9.2012 s pozornosťou od poriadateľa
Roman a daj vedieť ako to vyzerá od odbočky z Vlčieho vrchu popod zjazdovku, po tej starej trase Bielej Stopy. Nešiel som dávno a zaujímalo by ma či to nie je nejak zarastené...