Tak sa aj ja pochvalim. dnes bom umna den "D" a kurier doniesom velku skatulku rychlo zlozeny a uz bol vietor vo vlasoch.copyrightimgupload.sk imgupload.sk
klasicka tlac polepov nic vynimocne..spravia ti to kdekolvek, len si to musis vypytat
Až také jednoduché to nieje ja som obehal viacero Tlačiarní a grafických štúdií u nás v okolí a všade je problém potlačiť priehľadnú fóliu bielou farbou (bielu farbu stroj úplne vynechá - čiže zostane priehľadná fólia) takže slovenská vlajka je napr. na zelenom pozadí dosť podobná bulharskej
ja som myslel ze nanho treba cakat v tom zmysle, ze ide na dracku a kazdy to chce (hlavne v CR a asi aj v nemecku). proste nebyva dlho na sklade, takze si mal asi stastie.
takze dneska presne po 30 dnoch prislo UF z dina. Zajtra by postarka mohla zazvonit s baterkami z DX. Uf ale im to z tej ciny trvalo dufam ze v najblizsich dnoch pride aj balicek z DX
cabes aku velkost si objednal, ako ti sadol ram? diky
objednaval som velkost ramu M co my vyslo aj v Perfect Position Systém co maju na stranke.a pasuje my dobre si myslim.pri zosadnuti si nenabijem rozkrok a zatial som najazdil 120km a okrem zadku ma nic neboli.kupu nelutujem som spokojni a uz len trenovat lebo neako my dochadza kyslik do kopca:D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
žiadne pokrútené trubky
Až také jednoduché to nieje ja som obehal viacero Tlačiarní a grafických štúdií u nás v okolí a všade je problém potlačiť priehľadnú fóliu bielou farbou (bielu farbu stroj úplne vynechá - čiže zostane priehľadná fólia)
Kolko: Celkom priaznivo, lepsiu cenu som dostal ako maju na LV stranke uvedene.
Ako dlho: Necakal som nic, bol som si ho osobne zobrat v cz
cabes aku velkost si objednal, ako ti sadol ram? diky
objednaval som velkost ramu M co my vyslo aj v Perfect Position Systém co maju na stranke.a pasuje my dobre si myslim.pri zosadnuti si nenabijem rozkrok a zatial som najazdil 120km a okrem zadku ma nic neboli.kupu nelutujem som spokojni a uz len trenovat lebo neako my dochadza kyslik do kopca:D