Ahojte! Ja mozem Riviu len pochvalit! Sef je velmi vesela kopa, to sa malokde vidi!!! Ceny ma skutocne v pohode, ved si staci chvilu poklikat. A nema v obchode smejdy... Jk
vacsina by tusim bola najradsej, keby im majitel davaj cajgle za jeho nakup, alebo popripade este zaplatil aj nieco zo svojho...
musi byt uplne nadseny, ked ku nemu pride spekulant, ktory ho tlaci na cene, zabija jeho cas, nakoniec mu to preda s minimalnym ziskom a cloveka uz v servise nikdy neuvidi, lebo si to bude udrziavat sam, prip. u znameho.
kazdy robi svoju pracu hlavne pre peniaze a ked sa niekomu nepaci cena v Rivii, nech si ho ide kupit niekam do charity, kde nepotrebuju na bicykloch zarabat.
ja som tam kupil uz druhy bicykel. spokojnost.
Za mna ma rivia 10/10. Bike som objednal, zaplatil zalohu a nakoniec som ho kupil inde. No nie vinou obchodu, proste im ho nedodali v povodnom potvrdenom termine. Nemali problem vratit mi zalohu a vzdy ked som tam bol sa mi veduci venoval ako by som bol najpodstatnejsi zakaznik. A to som tam oxidoval niekolko dni po sebe, az som sa cudoval, ze ma uz neposlal do .. kade lahsie. A cena? No perfektna, inak by som si tam bike neobjednal. Myslim, ze s panom Jantakom sa da vzdy dobre dohodnut. Dakujem
Som rad, ze som tu na tuto temu narazil. Vcera som bol pozriet v ZA 4 obchody a spravit si aky taky obraz o cenach a ponuke. Do Rivie som sa dostal ako do prvej predajne a to bola asi chyba, zrejme by som usetril za dalsiu cestu a uz mam bike doma Pan predavajuci (Juraj) mi trafil notu, po 3/4 hodinke sme si aj potykali. Necakal som, ze vyberat bike moze byt aj celkom zabava. Popri vtipkoch vsetkeho druhu som sa aj co to dozvedel, ako jediny predavajuci mal svoj nazor a bol ochotny vysvetlovanim zabit so mnou a s kamosom dobru hodinku. V dalsich dvoch obchodoch hore na pesej nam dvaja mladi chlapci (zrejme nejaki rapperi, siltovkari alebo ako ich nazvat) neporadili nic, jeden co neprecital v katalogu, to nevedel a druhy nepovedal nic konkretne. Spravny predajca by mal vediet, co predava a aj vediet odporucit. A najhorsie som sa citil za malym tescom, predavajuci vo Velo sprinte si myslel, ze tych mojich 1000 eur je uz na pol ceste do jeho pokladne a uz treba len doladit farbu bicykla. Takze tolko odo mna, Rivia to skratka vcera u mna vyhrala. A to som este nespomenul,ze z tohto krasavca http://www.capricorn.sk/bicykle/scott2014/scott-scale-760-2014/ predavajuci spustil 15% a nemal na to ziadny dovod, videl som ho prvy krat v zivote. Miso
Ja nemam celkom dobru skusenost so servisom. Chvilku sa ma snazili presvedcit, ze som doniesol vidlicu s nefunkcnym lockoutom na servis a stacilo doliat viac oleja, na co pan servisak asi zabudol. Si kladiem otazku, ci ju vobec netestoval po zlozeni a aky dosledny bol. Celkom neprijemna situacia pre mna, ale vyriesilo sa. Zvysok servisu uz OK.
Rad by som reagoval na prispevok vyšie.My sme vas nepresviedčali či je vidlica funčná alebo nie,ale sme sa slušne spytali či fungoval lockaut.Co sa týka servisu tej vidlice hned na začiatku sme vám povedali že to nerobim ja ako servisak ale mame externeho pracovnika ktorý nam tieto veci robi,a neni to rok.samozrejme čo sa týka toho oleja všetko robi podla tabuliek výrobcu,to že sa tam potom musel doliat olej nechapal ani on kedže doteraz nebol problem.Hned ako mi tu vidlu doniessol som ju odskušal na bike a hned som ten problem riešil.Takže nie som si vedomý nejakej chyby.Samozrejme by som doporucil druhy krat presne popisat ako to bolo.dakujem
Ja by som chcel tiež napísať pár slov čo sa týka mojich skúseností s tu spomínanej Žilinskej cyklo -predajne Rivia.Tak vedúci,pravdepodobne majiteľ pán J.je športovo založený veselí človek s ktorým sa povyprávať o hocičom nie je žiadny problém.Podotýkam nikdy pred tým ma nevidel,som pre neho úplne neznámi človek.V predajni som strávil keď to spočítam 4 hodiny pokiaľ som si nevybral svoj vysnívaný bicykel.Nie že by som nevedel čo chcem, ale pán J.na mňa vysypal všetky informácie čo sa týkalo rámu,výbavy,veľkosti,vlastností bicykla,dokonca mi požičal svoj bike aby som si mohol vyskúšať geometriu,veľkosť a ešte mi išiel v ústrety s cenou ktorú stlačil podľa mňa už na spodnú hranicu svojho zisku.Už sa až čudujem že ma neposlal do pr.....! Takže to je pre mňa Pán predajca, do predajne radosť vojsť a ešte aby som nezabudol na servisáka ,odborník ako na slovo vzatý ,to hovorím zo skúseností mojich kolegov ktorým robil servis už pár rokov , verím že to tiež potvrdím, až budem potrebovať jeho pomoc.Ďakujem.
No, kedze som aj ja dlzny tomuto obchodu nieco tu zanechat, tak za mna dostavaju plny pocet. Mozem porovnat napr. s kubicom, supermarket (a to doslovne) vs maly obecny obchod s priatelskou obsluhou.
Naozaj uprimna ochota poradit, Rado vyzera tiez ze vie co robi a samozrejme nemozem zabudnut, ze s cenou sa da pekne dohodnut. Viac takychto predajni a predajcov!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
musi byt uplne nadseny, ked ku nemu pride spekulant, ktory ho tlaci na cene, zabija jeho cas, nakoniec mu to preda s minimalnym ziskom a cloveka uz v servise nikdy neuvidi, lebo si to bude udrziavat sam, prip. u znameho.
kazdy robi svoju pracu hlavne pre peniaze a ked sa niekomu nepaci cena v Rivii, nech si ho ide kupit niekam do charity, kde nepotrebuju na bicykloch zarabat.
ja som tam kupil uz druhy bicykel. spokojnost.
Naozaj uprimna ochota poradit, Rado vyzera tiez ze vie co robi