fuu to ked v rychlosti naberes aj rafik poskodis videl som vselico, zahatat konarmi singlace a podobne ale toto je uz extrem aby si niekto vyrabal taketo ostne a nastrazil.
tak dnes som pochytal aj ja klince 3ks, moje tubeless plaste to nevydrzali tak dom tlacenie 2km. Krky dolamat tomu ***** . Moj oblubeny okruh okolo Zlateho vrchu tusim na nejaky cas vypustim. No a s hafanom toboz.
otec ma upozorňoval že v Podhradí narazil s kamarátom na platňu s navarenými roxormi ktoré boli zbrúsené do š*****ta... double si asi pamätá naše stretnutie ako som tlačil bike, na plášti som našiel 2 diery, hold čo už... myslím si, že to tam dávajú polovníci, kvôli motorkárom čo im plašia zvery, párkrát ich v okolí výtokov a krahulčích bolo počuť, ale je to také na zváženie či tieto pasce za to stoja, sú nebezpečné ako pre nás(bikerov) tak aj pre peších, klinec "prebehnutý" cez chodidlo nie je 2x príjemný... ale asi s tým nikto z nás nič extra nespraví, môžme pasce vyzbierať (ktoré nájdeme) a o pár dní ich tam môžme hladať znova...
no tu uz sranda skoncila malo by sa to nahlasit policii. toto je verejne ohrozovanie. ked sa cosi stane bude neskoro. k tej platni ich treba zavolat a hroty ukazat tot moj nazor...
Tak nove info o pascach. Polovnici za tym nie su, teda podla vyjadrenia sefa miestnych. Im to tiez porobilo skody na autach. Zeby nejaky co to nema v hlave v poradku?
Dnes po dlhom case opet na Plesivci z NM cez Gonzalesa. Teren idealny, teplota tiez.
Z Plesivca spät smerom na NM resp. po Pod Drapliakom,oftial som odskusal som celkom zaujimavy zjazdik do Cachtic "Trnky-Brnky".
caute bikeri ja som tiez z pieštan momentalne som bez biku .... čakám na rám 21.5 ale az ho budem mat tak by sme niekam mohli vybehnut ? a chcem sa spýtat no mozno je este cas ze ci plánujete ist na slivestrovký výstup na marhát ?
na silvestra sa myslím bude chystať viac ľudí a to sa bude dohadovať asi týždeň-2 pred silvestrami. keďtak kľudne môžme vybehnúť niekam keď ti príde rám:) stačí napísať správu:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.pnky.sk/aktuality/cyklisti-hovoria-o-minovom-poli-pod-zlatym-vrchom-mali-by-volat-policiu/
Prave bol dnes na STV v spravach o 19:16 prispevok o tom. Je tam nakruteny i ten majitel. Vraj uz (cyklo)turisti docasne preznacili obchadzku.
Z Plesivca spät smerom na NM resp. po Pod Drapliakom,oftial som odskusal som celkom zaujimavy zjazdik do Cachtic "Trnky-Brnky".
Inak mal by si nosit aspon aku takú baterku. Mne sa uz stalo viac krát hlavne na jesen ze som dosiel za tmy