Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
dnes testík "nového" vozítka - záložáku, zimáku. kabeláž a posed sa bude upravovat, vymením gripy a asi aj sedlo. na to ze som zvyknuty na fullko sa na tom ide fajn, ale dolekopcom to stráca. celkovo spokojnost
dnes testík "nového" vozítka - záložáku, zimáku. kabeláž a posed sa bude upravovat, vymením gripy a asi aj sedlo. na to ze som zvyknuty na fullko sa na tom ide fajn, ale dolekopcom to stráca. celkovo spokojnost
Za tu cenu super kúpa tiež som po nom pozeral
niekde si stratil prevodniky... ci to je teraz taky trend?
Jeden bohato postačuje. A na podmienky, v ktorých zimáka používam, duplom.
Mňa tam síce irituje Shimano, priveľké prevodníky, upinák sedlovky, košík a rohy, ale takýto štýl mám rád.
Pôvodne to bolo HT na časy, keď je v lese blato, postupne sa začal meniť na akože cesťáka /29" kolesá, dvojplacka, možno ježiško prinesie barany/
Veľkosť prevodníkov som si uvedomil hneď pri prvom kopci, tie sa dajú len zo sedla /aspoň budem dobre namakaný
aby som nedostaval blbe komentare na same shimano
Kua vynechal som diskusiu
Ale teraz k bicyklu - vynikajúci. Šlape sa na ňom hore vynikajúco a o zajzde nadol nehovoriac. Ešte odladiť tlmiče, nastavenia a bude to 100%.
Možno na šlapanie hore sú tie pneu trošku predimenzované, ale to nevadí ...
@jofty17 fotil som to včera večer na Novej Holi (Donovaly) o cca pol siedmej ... 4 stupne nad nulou ...