Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Bolo by dobré,aby sa v tomto prípade velmi zvlášteho vyskytu medveďa už konečne spravil poriadok.Fotka toho kožucha je od chrbta.To je vyzerá ako vypreparovaný.Ja našim flintošom a hlavne tomu odpadu menom markíza určite veriť nebudem.Ktorý z tých všetkých údajných medveďov to vlastne je?
Ten 250 kilový z jura,alebo ten 100 kilový zo stupavy,či z kuchyne?alebo ten 50 kilový z břeclavi čo ho videli údajne?
neexistuje aby sa tu potuloval medveď bez akýchkoľvek zanechávajúcich stôp po sebe.karpaty sú malé doslova pre takúto šelmu.
na slovensku asi ani nie je pohorie v ktorom by sa pohybovalo hlavne cez víkendy toľko ludí na jeden meter ako v karpatoch a medveď hnedý stratil svoju pôvodnú plachosť pred mnohými rokmi a keď ešte zoberiem do úvahy koľko nočných jazdcov sa v lese pohybuje ...hrajú tu s nami dosť nechutné divadlo, dnešný človek si nevie spraviť názor,radšej hltá tie mdiálne žvásty.
žiadne medvedie lajná,žiadne stopy na stromoch...toto bol asi medveď po manikúre.
tomáš, ak by si dokázal jazdiť chvíľu aj pomaly tak niekedy by som rád absolvoval kobylu s tebou po tvojich obľúbených len keďže ja v poslednej dobe nejazdím .. ak tak len v BB tak neviem neviem kedy ale chcel by som si porovnať tvoje obľúbené s mojím
Nie je problém. Myslím, že aj tento víkend nejaký pojazd bude. A teraz si už len vychutnávame terény, nikam sa neponáhľame. A ak aj, tak len dolu kopcom alebo do kopca, keďže každý má inú optimálnu kadenciu. Ale celkovo jazdí grupa spolu. (hoci z popisu to tak nevyzerá )
akurát si mi to zobrala z pera
Dosť divná zrážka,kamión nabere medveďa o on ***** na to a ide si v pohodičke ďalej...
a akurát kožu z nôh tam nechal všetko ostatné čo je pre flintošov trofej a žranica tam samozrejme nezostalo.
mne to stale tiez vrta hlavou. ved ako to mohol kamion takat pol kilometra ved medved nie je zajac. viem kamion je velke auto ale medvedik ma +- 100kg (ked sa budem bavit este o nejakom zakrpatenom mackovi ) ved to musi byt rana aj na nakladne auto s takym poskodenim ze nemoze pokracovat dalej. a tem sofer bol natahany alebo co ked isiel dalej. cele to je nejake divne. to su take scifi prihody
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten 250 kilový z jura,alebo ten 100 kilový zo stupavy,či z kuchyne?alebo ten 50 kilový z břeclavi čo ho videli údajne?
neexistuje aby sa tu potuloval medveď bez akýchkoľvek zanechávajúcich stôp po sebe.karpaty sú malé doslova pre takúto šelmu.
žiadne medvedie lajná,žiadne stopy na stromoch...toto bol asi medveď po manikúre.
Dosť divná zrážka,kamión nabere medveďa o on ***** na to a ide si v pohodičke ďalej...
a akurát kožu z nôh tam nechal všetko ostatné čo je pre flintošov trofej a žranica tam samozrejme nezostalo.