Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Tak a je to tu. Dnes mi s priestorov firmy bol ukradnuty bike. Pachatel je na kamerovych zaberoch ako odchadza s mojim bikom. Na policii je zaevidovany, ale asi ho budem musiet hladat sam. Kedze je to skladany bike , tak ho dokazem rozpoznat medzi vsetkymi , kazdu jednu suciastku.
fuha a kde si ho vo firme mal? bo aj mne stale vravia ze sak nechajte si vzadu na parkovisku... no ani bohovi, vzdy si to zoberem do kanclu radsej, pokial viem tak zamestnavatel by mal zabezpecit bezpecne odkladanie bajkov a verejny priestor aj ked s vratnikom za bezpecny teda rozhodne nepovazujem
Bike som mal v budove za dverami na magneticku kartu . Vo firme mame aj vratnicu .Ale drzost zlodejov nepozna hranic. Do budovy vosiel celkom tri krat a po treti krat uz odchadzal s bikom . Su kamerove zabery , je to nahlasene na policiu . Teraz uz iba najist pachatela ,alebo bike. Som optimista .
podla vsetkeho tu bol vtedy taky zhon , ze mu niekdo tie dvere este aj otvoril. Je s toho teraz poprask v celej firme a konecne sa ide riesit aj nejaka ta bezpecnost. Proste veci sa riesia az ked sa nieco stane.
Môj bike odpočíva celý deň počas práce tu pri mne v kancelárii. Mám tú výhodu, že mám kanceláriu sám. Hoci by som sa ho nebál nechať ani v garáži, ktorá je pri vrátnici, keďže do tej majú vrátnici okno a dostať sa do nej dá len na kartu, rovnako von autobránou tiež zase len na kartu, ktorú má každé auto svoju. Každý prichádzajúci, ktorý nie je pracovníkom v budove sa musí preukázať dokladom totožnosti, ak chce ísť do budovy dostane kartu len na to poschodie kam ide a sám sa po budove pohybovať nesmie, vždy si pre neho niekto na vrátnicu musí prísť. Navyše do tejto budovy by sa zrejme žiadny zlodej dobrovoľne nerozhodol vojsť... hehe
Jediná nevýhoda - na vrátnici musím bike prenášať cez turniket.
Môj bike odpočíva celý deň počas práce tu pri mne v kancelárii. Mám tú výhodu, že mám kanceláriu sám. Hoci by som sa ho nebál nechať ani v garáži, ktorá je pri vrátnici, keďže do tej majú vrátnici okno a dostať sa do nej dá len na kartu, rovnako von autobránou tiež zase len na kartu, ktorú má každé auto svoju. Každý prichádzajúci, ktorý nie je pracovníkom v budove sa musí preukázať dokladom totožnosti, ak chce ísť do budovy dostane kartu len na to poschodie kam ide a sám sa po budove pohybovať nesmie, vždy si pre neho niekto na vrátnicu musí prísť. Navyše do tejto budovy by sa zrejme žiadny zlodej dobrovoľne nerozhodol vojsť... hehe
Takze ohladom kradeze mojho biku nastali nove skutocnosti. Podarilo sa zistit totoznost spolupachatela , ktory pravdepodobne dodal typ a vstupnu kartu do budovy samotnemu pachatelovi. Samozrejme policia ma strasne vela casu , takze sa to bude riesit az ked vysetrovatel nastupi do prace. Apropo , je tu niekdo s Mierova alebo okolia ? Potreboval by som informacie ....
Tak nám povedz meno toho spolupáchateľa a nie je problém dať pár prijemných ľudí dokopy a tí to z neho už vytrasú.Pokiaľ vieš jeho meno tak chlapec bude srať magi v kockách.
Chalanisko , bol docela cerstvy zamestnanec spolocnosti , ktora ma v prenajme kancelarie , v nasej budove . Cize nestihol zistit , ze pristupove karty su evidovane , kde a kedy sa s nimi otvaraju dvere a kamerovy system , je tiez plne funkcny. Dnes dosiel s tym , ze kartu ma blokovanu . Zablokovat ju dala ostraha hned po tom , ako sa zistilo , ze zlodej bol na navsteve presne v tom case , ked doslo ku kradezi. Majitel karty sa ale branil , ze on tu kartu stratil a nasiel ju az dnes rano . Ked som ho zbadal hned mi bolo jasne. On sice nekradol , ale evidentna podobnost v style obliekania , vo veku a rase , bola do oci bijuca. Spisala sa zapisnica a bude postupena vysetrovatelovi. Napriek tomu nadalej budem musiet patrat na vlastnu past
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nestazuje si a jedina cesta von je okolo mna.
robis vo veznici?
mna by skor zaujimalo jak si sa dopracoval k tomu spolupachatelovi ?