Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
no však si ich počul flintošov,že spáchal samovraždu a skočil po zadné koleso a celého ho to rozsračkovalo a zostali len nohy.
Videl som zrážku s rovnako veľkou bachyňou a to bol iný masaker polovica tela inde,ale nie,že by tam nič nezostalo.
Inak sú tí polovníci tupci,pretože hodnoverne stále nič neukázali.
inak bacha na peknu jamu co vykopali na ceste medzi
racou a krasnanmi vo viniciach, esteze som
isiel za svetla a predomnou isiel dalsi cyklista,
ktory uz schadzal z biku
ale veď jasné,že žiaden kamión tam nebol...to mi chce niekto povedať,že keď niekto zrazí medveďa,že normálne ide ďalej? Veď už len kvôli poistke to musia fízli spísať.
Informace o výskytu medvěda u Týnce zároveň vyvrátila zprávy o tom, že ho v sobotu v noci zabil kamion na dálnici D2 nedaleko obce Moravský Svatý Ján na Slovensku.
V tomto případě se jednalo o jiné zvíře, které náklaďák doslova rozpůlil. Část zůstala po nehodě na místě, kus medvěda ale byl na kamionu zachycený a dojel až do Protivína. Tam odpadl. Převzali si ho pracovníci tamního střediska správy a údržby dálnic.
craobs
bonito - kde je ta jama presne? + nespoliehaj sa na to ze uz mozes ist do karpat, lebo mozno je grizzliov viac inak ak by tam niekde bol medved, tak ho iste prilaka vona hodov v PK a SJ
ak by predsa bol len jeden maco, t.j. zabity na D2, tak tymto padom aspon zlyhal zamer "flintosov" na obmedzenie pohybu turistov a cyklistov v malych karpatoch
Len ten moravský nebude asi náš karpatský a možno ani ten zrazený nebol náš,ale nejaký iný jeho spolucestovateľ.
Je ink zaujímavé,že toho moravského už videlo niekolko ludí,ale toho nášho len jeden a aj to pred mesiacom.
tak otázka je kolko sa u "nás" zdržal.. okrem toho MK sú trochu kopce, lesy, nejaký ten vojenský obvod kde tolko ludí nechodí.. na južnej morave nemáš nič také.. a nezbadaj medveďa na pooranom poli
iste to je jasné,že moravská nížina je niečo iné ako karpaty,ale karpaty zas nie su tatry ani fatra.Kludne aj tento sa sem mohol dostať z javorníkov potom biele odtial šup na víno na moravu a druhý sa oddelil potom na vinobranie do jura a s pokazeným žalúdkom sa šiel vygrcať k ceste a tam skončil.
Dnes som pri vychutnavani si kludu v lese bol neprijemne vyruseny polovnikmi, schytal som to za niekoho ineho .. v podstate sme sa rozisli v dobrom, aj ked som skoro dostal po hube /som trval na niecom - opravnene/, ale z pokecu vzisla jedna vec, na ktoru som nevedel vecne argumentovat /este slo aj o lesne cesty, tam sice mali pravdu, ale s tym v polovnom state nic nespravim/. O co slo .. bolo mi povedane, ze sa nachadzam na uzemi lesa, ktore patri mestu Sv. Jur a je to sukromny majetok, a pokial by dali na zaciatok tabulku zakaz vstupu, sukromny majetok, nikto by tam nemohol. Ovsem sukromny majetok ked ide o lesny pozemok ma trochu ine pravidla, plus neviem ako moze byt sukromny majetok, ked ide o mesto /to sa podla mna vylucuje/. Toto by som potreboval , ak by niekto vedel presne podla zakona vysvetlit skutkovu podstatu. Inak celkom rozumne sme podebatovali, suhlasim s nimi, ze vsade je kopec dementov, ktory sa nehanbia rozlozit ohen v suchom lese /takto niekto podpalil minule Vajnorsku dolinu, ci co to bolo/. Ale zas som sa pobavil na temu medvede .. nieze by som nesuhlasil s tym, co som pocul, dokonca v mnohych pripadoch musim suhlasit, ale je to aj tak fun. Podotykam, ze v MK sa nebojim, pretoze domaci som ja, mam moralnu prevahu .
čo sa týka práva vstupu do lesa tak nikto ti nemôže obmedziť pohyb v lese platí tzv. tereziánsky systém,že bez ohľadu na vlastníctvo lesa ti nikto nemôže obmedziť vstup do lesa,to može len príslušný štátny lesný úrad na žiadosť majiteľa lesa a len na dobu nevyhnutne potrebnú napríklad pokiaľ ide o ťažbu lesa,prípadne nutný odstrel zveri,alebo nebezpečnestvo požiaru...neexistuje,že niekto si svojvolne dá niekde tabulu,že toto je môj les a ty tam nemáš vstup.zákon o lesoch je v tomto úplne jasný a presný ja sa čudujem,že takúto základnú vec neovládaš po rokoch jazdenia v lese.
triki: ano, to som potreboval. Dakujem. Paragrafy a zakony v hlave nenosim /ovladam to orientacne/. Doporucujem Ti ale navstivit sukromnu oboru Balunky a pozadovat po majitelovi volny prechod po lesnych pozemkoch, ktore tam ma ohradene. Potom sa mozme porozpravat o vyuzivani lesa verejnostou
ps: p.31)g by si malo poriadne precitat vela ludi a cyklistov.
Balunky je štát v štáte. Keď nie si ohlásený, tak sa tam nedostaneš. SBS to monitoruje, ako keby tam sídlila siska. Okrem iného majiteľ má aj vinársku fabriku medzi modrou a dubovou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Videl som zrážku s rovnako veľkou bachyňou a to bol iný masaker polovica tela inde,ale nie,že by tam nič nezostalo.
Inak sú tí polovníci tupci,pretože hodnoverne stále nič neukázali.
racou a krasnanmi vo viniciach, esteze som
isiel za svetla a predomnou isiel dalsi cyklista,
ktory uz schadzal z biku
V tomto případě se jednalo o jiné zvíře, které náklaďák doslova rozpůlil. Část zůstala po nehodě na místě, kus medvěda ale byl na kamionu zachycený a dojel až do Protivína. Tam odpadl. Převzali si ho pracovníci tamního střediska správy a údržby dálnic.
bonito - kde je ta jama presne? + nespoliehaj sa na to ze uz mozes ist do karpat, lebo mozno je grizzliov viac
ak by predsa bol len jeden maco, t.j. zabity na D2, tak tymto padom aspon zlyhal zamer "flintosov" na obmedzenie pohybu turistov a cyklistov v malych karpatoch
takže hor sa do pátrania.
Je ink zaujímavé,že toho moravského už videlo niekolko ludí,ale toho nášho len jeden a aj to pred mesiacom.
http://www.vyvlastnenie.sk/predpisy/zakon-o-lesoch/
povinne prečítať par.30
využívanie lesov verejnosťou
ps: p.31)g by si malo poriadne precitat vela ludi a cyklistov.