Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
No, lebo v jednom kuse takych stretavam /auto s napisom lesna straz/, tak som si vytvoril taky nazor .. ale ok, ked vies presne, beriem, co pises.
1. Co sa tyka preukazu, ja som pozadoval legitimovanie sa /inak neurobili to ani onehda vo VO/, nedockal som sa toho, az to nakoniec vyvrcholilo skoro fyzickou inzultaciou /mojou/. Naopak, dotycny neustale opakoval, ze zavola policiu. Ale opakujem, mna zaujimali dovody, preco tak reaguje, preto som ten konflikt nenechal eskalovat tak daleko. Cize este raz v skratke .. zastavilo pri mne auto, s tym, ze co tam robim a ze tam nemam co robit. Ja som sa opytal, kto je, ci ma povolenie na vjazd autom a ci sa legitimuje /kedze velmi dobre viem, ze legitimovat ma a buzerovat ma pravo len policia, ochranar/lesna straz/.
2. stale si nerozumieme .. ja konflikty NEVYHLADAVAM. A v ziadnom pripade sa nebudem stresovat s riesenim konfliktov za doprovodu policie, aj ked som v prave, jedine v pripade, ze by slo o zivot/zdravie mojich blizkych. Pretoze ja do lesa nechodim za ucelom problemov. A pokial sa nebude dat v MK fungovat bez problemov,tak tam proste chodit nebudem a prestahujem sa do normalnejsieho kraja. Uz i tak miera problemovych ludi v okoli BA /bez ohladu na druh/ je viac nez znesitelna.
Polovnici ako ludia s puskou su jedni. Ale polovnych spolkov je velmi vela, vzajomne si robia problemy. Ak o tom nevies, tak teraz si bol informovany A nie je polovnik ako "polovnik". A v tomto duchu to bolo myslene. Skusenosti mame kde-kto viac nez dost. Taktiez si myslim, ze vacsina posedov nie su legalne /kto to bude kontrolovat? kde sa udeluju vynimky?/ a ich pocet za poslednych 6 rokov sa asi zvacsil 10x ..
Jedine co som potreboval bol ten zakon o vstupe, ktory mi triki poskytol /za co mu znovu dakujem/. Ostatne veci nema vyznam riesit ani sa k nim vyjadrovat a z mojej strany to uzatvaram. Prajem pekne zazitky z prirody.
Tomáš, Miloš vďaka za výjazd. Myslím, že každý výjazd cez týždeň už bude nočný. Počasie vyzeralo na dážď, ale vydržalo. Teplota úplne ideálna, okolo 19C v lese, po zotmení. Trasa: Železná studnička, na Peknú cestu, späť po žltej pod Kamzík (pekný stupák), na Biely kríž( Pitstop - kofola), Košarisko, Borinka a cez Malý slavín do Dúbravky. Veľmi zábavná situácia nastala nad Borinkou, kde nám skrížil cestu diviak, on chcel ísť našim smerom a my jeho do dediny. Tak sme čakali, ale bežal miestny maratónec, ktorého sme varovali, ten začal kričať, tlieskať a bežal do dediny okolo diviaka. Tak sme makali za ním. Diviak(poriadny kus), vystresovaný vedľa cesty. Nahováral som Miloša a Tomáša, že ich odfotím s diviakom, ale nechceli. Možno nabudúce... Ale teším sa, že príde babie leto a bude čo fotiť.
to,že v MK sú tri kusy medveďa sú len drísty nič viac.Toho čo videli v okolí břeclavi je klasika keď medveď cez naše jeseníky prejde na českú stranu prípadne sa zatúla do bielych karpát a dostane sa za hranicu,pretože sa stále na nej pohybuje.Ten čo bol videný údajne v karpatoch mohol aj nemusel byť ten zrazený.Treba si uvedomiť aj vzdialenosť ktorú by musel prekonať v podstate od severu až sem dole a to sú cez les pár sto km.nerobil by som z toho zas kovbojku.Polovník potrebuej proste furt strieľať je to normálna mafia nič iné ktorá drží pené spojenectvo s lesníkmi a hlavne tymi čo ťažia v lesoch.majú peniaze a hlavne svojich ludí na dôležitých miestach na min.pôd.
medveď nie je líška ,aby sa schoval a nikto ho nevidel a treba povedať,že medveďa skoro vždy najprv zahliadnu turisti a civili pohybujúci sa v lesoch.
btw:k tej lesnej stráži,tak ona je jediná čo može kohokoľvek v lese kontrolovať.ani poľovná stráž to nemôže,tá môže len vlastný revír.
inak to video úplne parádne a bača fandí SLOVANU!!!!
Toho čo videli v okolí břeclavi je klasika keď medveď cez naše jeseníky prejde na českú stranu prípadne sa zatúla do bielych karpát a dostane sa za hranicu,pretože sa stále na nej pohybuje.
pod cervenym mostom je na prvom parkovisku zhoreny drevenny kos mozno to ma na svedomi jedna a ta ista partia. len nechapem ludi ked to vidia zdvihnem telefon a volam 158.
noo pekne, ale tak comu sa divit ked tam hocikto moze dojst na autach rovno az k ohnisku... keby tam zakazali vjazd tak verim tomu pocet ze takychto partii by rapidne klesol bo toto su vacsinou ludia lenivy prejst 500m pesi
Tak .. a uz viem dokazat, ze vyjazdena cesta k posedu, aj ked nie je na mape lesnych ciest, je legalne jazditelna bajkom . Vyplyva to z urcitych zakladnych veci v zakone, ktore su zadefinovane a vobec zo zakona ako takeho.
Ale mali by sme konecne sa uvedomit a prestat sposobovat eroziu pody v lese
ano maju pravdu sme v casoch pred M.Tereziou. Obycajny clovek ako ja a vy si to vobec nevsimam. od kedy sa zakon uzakonil nevidim v tom aj tak ziadnu zmenu. jazdil som si kade som chcel aj pred uzakonenim a tak isto jazdim aj teraz. ak by nebolo internetu, medii a pod. ani neviem ze sa cosi menilo nechajme politikov nech sa hraju na svojom piesocku a my si budeme jazdit na svojom myslim ze su tu ovela dolezitejsie veci ktore by mali urgentne riesit.
este pred vydanim toho zakona som sa obaval ako to bude, no po vydani toho zakona som nic nezmenil na svojom jazdeni a jazdim si stale kade chcem, po pravde uz som aj na to zabudol, ze nejaky zakon vobec bol vydany, az teraz sa znova pripomenulo
práve teraz je na jazdenie velmi dobré počasie,tak som si len tak narýchlo dal Rača-Čermák-nejaké lesné cesty za Čertovým kopcom,konečne som opravil tú blbú jamu na chodníku medzi ohradami na obchádzke Skalnatej.V lese kopec vysokej zvery,po medveďovi ani stopa , začínajú bedle https://*****saweb.google.com/102051915448939019126/20120927152250#5792849830069383266
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Co sa tyka preukazu, ja som pozadoval legitimovanie sa /inak neurobili to ani onehda vo VO/, nedockal som sa toho, az to nakoniec vyvrcholilo skoro fyzickou inzultaciou /mojou/. Naopak, dotycny neustale opakoval, ze zavola policiu. Ale opakujem, mna zaujimali dovody, preco tak reaguje, preto som ten konflikt nenechal eskalovat tak daleko. Cize este raz v skratke .. zastavilo pri mne auto, s tym, ze co tam robim a ze tam nemam co robit. Ja som sa opytal, kto je, ci ma povolenie na vjazd autom a ci sa legitimuje /kedze velmi dobre viem, ze legitimovat ma a buzerovat ma pravo len policia, ochranar/lesna straz/.
2. stale si nerozumieme .. ja konflikty NEVYHLADAVAM. A v ziadnom pripade sa nebudem stresovat s riesenim konfliktov za doprovodu policie, aj ked som v prave, jedine v pripade, ze by slo o zivot/zdravie mojich blizkych. Pretoze ja do lesa nechodim za ucelom problemov. A pokial sa nebude dat v MK fungovat bez problemov,tak tam proste chodit nebudem a prestahujem sa do normalnejsieho kraja. Uz i tak miera problemovych ludi v okoli BA /bez ohladu na druh/ je viac nez znesitelna.
Polovnici ako ludia s puskou su jedni. Ale polovnych spolkov je velmi vela, vzajomne si robia problemy. Ak o tom nevies, tak teraz si bol informovany
Jedine co som potreboval bol ten zakon o vstupe, ktory mi triki poskytol /za co mu znovu dakujem/. Ostatne veci nema vyznam riesit ani sa k nim vyjadrovat a z mojej strany to uzatvaram. Prajem pekne zazitky z prirody.
L.
EDIT: Poprosím, aby záujemcovia počítali s tým, že sa bude jazdiť len po uprataných a širokých zvážniciach, takže nuda...
medveď nie je líška ,aby sa schoval a nikto ho nevidel a treba povedať,že medveďa skoro vždy najprv zahliadnu turisti a civili pohybujúci sa v lesoch.
btw:k tej lesnej stráži,tak ona je jediná čo može kohokoľvek v lese kontrolovať.ani poľovná stráž to nemôže,tá môže len vlastný revír.
inak to video úplne parádne a bača fandí SLOVANU!!!!
Kadiaľ že?
ukazem ti to niekedy na vyjazde
tmax: hlasim sa. Tak ako pred rokom sa zastavime potom na cigansku na hodoch
Ale mali by sme konecne sa uvedomit a prestat sposobovat eroziu pody v lese
este pred vydanim toho zakona som sa obaval ako to bude, no po vydani toho zakona som nic nezmenil na svojom jazdeni a jazdim si stale kade chcem, po pravde uz som aj na to zabudol, ze nejaky zakon vobec bol vydany, az teraz sa znova pripomenulo
https://*****saweb.google.com/102051915448939019126/20120927152250#5792849830069383266