"canopus"
Nyna pri objednávke zasiela vzorky materiálu. Dá sa teda vybrať.
Naše teamové dresy na objednávku od nich sú tip-top.
Je však pravdou, že v obchode kúpiš ich výrobok aj slabšej kvality. Väčšinou predajcovia ponúkajú ich najlacnejší tovar. Ten je ozaj biednejší - daň nízkej ceny.
Konečne model čo sa mi naozaj pozdáva. Mohli by ste dať súhlas výrobcovi aby to (bez nápisov) mohol predávať ako model v štandartnej ponuke?
to je na vyrobcovi... dne sosm to bol odskusat.. vlozka je vyborne tvarovana po cca 2h jazdy stale komfort
matros tenucky elasticky z vnutra stale pocit sucheho dresu aj ked z vonkajsej strany cely prepoteny. bocne panely matros z dierkami.. pekne to vetra, vrecka tak akurat. ... za mna
rajdy menit nechcem tieto mi vyhovuju a boli skoro zadarmo od kamarata. jedine nad cim uvazujem je ze teraz cez vikend ked odfarbim ram(chcem ho "raw") tak by som mozno osmirgloval aj rajdy. modre nechcem pretoze tam neskor dam modry predstavec alebo neham tento naeloxovat na modro s par dalsimi vecami ak zozeniem daku firmu.
uwww toto je sice velmi pekne ale problem je v tom ze se ixperia x 10 mini pro nema moznost vyberu kvality fotografie foti len v maximalnej kvalite tj. 5 mpx
uwww toto je sice velmi pekne ale problem je v tom ze se ixperia x 10 mini pro nema moznost vyberu kvality fotografie foti len v maximalnej kvalite tj. 5 mpx
Je to 150mm rocnik 2011, oska je 15mm. Starsie rocniky boli 140mm.
Ku korenom a kamenom sa dostane dufam co najskor
A varianta so 160mm predsa existuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nyna pri objednávke zasiela vzorky materiálu. Dá sa teda vybrať.
Naše teamové dresy na objednávku od nich sú tip-top.
Je však pravdou, že v obchode kúpiš ich výrobok aj slabšej kvality. Väčšinou predajcovia ponúkajú ich najlacnejší tovar. Ten je ozaj biednejší - daň nízkej ceny.
sikovne slovenske rucicky...
Konečne model čo sa mi naozaj pozdáva. Mohli by ste dať súhlas výrobcovi aby to (bez nápisov) mohol predávať ako model v štandartnej ponuke?
ďakujem.
to je na vyrobcovi... dne sosm to bol odskusat.. vlozka je vyborne tvarovana po cca 2h jazdy stale komfort
matros tenucky elasticky z vnutra stale pocit sucheho dresu aj ked z vonkajsej strany cely prepoteny. bocne panely matros z dierkami.. pekne to vetra, vrecka tak akurat. ... za mna
kazeta:campagnolo centaur 250g
kolesa:campagnolo khamsin 1950g
plaste: mavic aksium 250g/250g
duse:michelin airstop butil 96g/96g
tachac: sigma bc 1009 sts
omotavka:pro smart silicone
fotky pridam ked ich zmensim v pc lebo mobil foti v privelkom rozliseni....a v mobile ich neviem zmensovat
kazeta:campagnolo centaur 250g
kolesa:campagnolo khamsin 1950g
plaste: mavic aksium 250g/250g
duse:michelin airstop butil 96g/96g
tachac: sigma bc 1009 sts
omotavka:pro smart silicone
fotky pridam ked ich zmensim v pc lebo mobil foti v privelkom rozliseni
si daj mensie rozlisenie a odfot este raz. 3mpx tu uz vojdu
talianka z USA. uz sa neviem dockat, kedy jej dam nazrat
tak sory nemam Xperiu.
talianka z USA. uz sa neviem dockat, kedy jej dam nazrat
Nádhera