ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Čo je to za hlúpa otázka. Tmax išiel sám, takže pre väčšinu z nás závodné tempo (tmax síce povie že výletné)
Keď ide na výlet s "normálnymi", tak sa s ním dá v pohode jazdiť
nabuduce si to daj hore kopcom, teda naopak, a napis. len neviem ci to mame ratat od tycky s tabulkou alebo uz od dola od toho rozbiteho hotela.
pokial si pamatam, tak dalsia sutaz bola o tom, ze ci to niekto vie dat uplne bez dotyku nohy so zemou
Btw. Ked to este nebola oficial.draha dala som to raz s dotykom ruk o zem
šli sme smerom od rotundy na slavín a druhý drevený mostík (aspoň myslím) je rozbitý, pár driev čo popadali som tam nahodil naspäť, ale trebalo by to pribiť klincami lebo inak to bude po pár prejazdoch zase deravé..
silva dakujeme
Naši chlapci ho dnes odstránili (teraz sa vrátili - asi 14:10)
milsu ak sa mozem spytat, tak aku mas funkciu/pracu ? ked riesis obcas organizaciu zavodov alebo aj tuto trat... ci to je len konicek okrem bajku?