chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
no lebo ked jazdis XC s integralkou tak:
1. je to tazke jak svina a na ochranu hlavy staci aj normalna(samozrejme ked to neni light DH)
2. vyzeras jak debil
http://www.youtube.com/watch?v=Nc3oHrsz0y8 asi niečo taketo a aj viac prachove a mokré a integralu mam preto lebo mam aj štvorkolku enovy stop ?? 30 40 € a stare mi vyhovuje len chcem skusit nieco nove lebo uz budu zjazdene a jazdim ten light DH ale skôr liht enduro jazdim po hocijakom terene aj po zvieracich ceticka a hoci kade...
Možno niekomu poradím pri výbere, alebo odradim Mám Continentali MK II 2.2 od začiatku tohto roku a som s nimy spokojný...Prešiel som už nanich 3000km a pred 3 týždňami som dostal 1 defekt ( po tme, a dlhej 90 km túre )... Takže tie plaste znesú toho fakt veľa a za tu cenu sú peckove...Podrzia vas všade. a vsak majú aj velku nevýhodu :/ ...Na hladkej ceste/chodníku , md prší, pocitajte s tým že sa vysipete mimo cestu ...Tie plaste vôbec nesú do dažďa ... Ale už asi budem kupovať nejaké iné a nie C MK II ... Tak dúfam že som niekomu pomohol, Že ich nemá kupovať Ale nie...
WENO_WMK este si mohol uviest aj verziu plasta, lebo to co pises nemusi platit na kazdu verziu (konkretne ak je pouzita zmes Black Chili, tak jazda v dazdi nie je ziaden problem, ale o 3000km moze clovek iba snivat )
Dnes som pri šití a podliepaní mojich conti race king zistil že to je riadny papier... sakra nič extra som od tých plášťov nečakal, len aby mi pomohli odjazdiť pár stoviek kilometrov do konca sezóny ale ako tak pozerám, bude to riadny problém keď sa už rozpadajú po prvej stovke
Tiez sa mi zacal parat race king na zadnom kolese, priebezne to sledujem, zatial 300-400km bez zhorsenia stavu, takze som este zaplatu nedaval jedna sa o drotenu verziu za 10eciek...
ale inak radu pre tych ktori sa stazuju ze nicia papierove plaste mam. nahodte plaste urcene na AM/EN a budete mat pokoj tam stuple neodtrhnete a vydrzia vam urcite dost dlho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. je to tazke jak svina a na ochranu hlavy staci aj normalna(samozrejme ked to neni light DH)
2. vyzeras jak debil
Máte niekto skúsenosti s plášťami Onza Ibex XC 2,00 RC2?
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-onza-ibex-xc-2-00-rc2/3658
Jazdím XC v Malých Karpatoch a blízkom okolí.
Ak môžem, tak poprosím skúsenosti, nie dojmy po prezretí obrázku.
Z ohlasov na iných stránkach som príliš nezmúdrel.
Síce ľahký, ale pomalý. Nízka odolnosť. Netreba za každú cenu skúšať niečo nové
post522828.html#p522828
post565072.html#p565072
A hlavne by si mohol prejsť na bezdušový systém
moje Race king maju po 700g
to vies ale nemyslel som zrovna UST plaste