Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
kedze mi vcera konecne dorazila "technika" z DX a Dina, rozmyslam ze by som dnes dal svoj prvy nocak a napadlo ma pozorovanie zapadu slnka zo Skaly ... takze ak si to do vecera nerozmyslim a rodina dovoli tak asi dam: http://mapy.hiking.sk/?trasa=urF2c
Išiel by som hneď, len sa obávam, že ma nepustí skôr zdravie /ešte nie som celkom fit/ ako mangelka . Ale takéto výjazdy by som si do budúcna určite doprial
Po dlhšom čase nejaká nočná fotka, dnešný krátky "nočný" výjazd. Pri jazde okolo zbúraniska bývalej Dúbravanky som sa otočil, mesiac bol presne za komínom teplárne. Tak ma to zaujalo, že som si to musel odfotiť
Fotené z ruky.
ísť na Skalu a po jej okolí, v tomto období po tme je nevhodné a rizikové.
dnesny pojazd podvecerno-nocny, s jednym pitstopom v Borinke na Holbu http://mapy.hiking.sk/?trasa=F5Igx
luxusna teplota na koniec septembra
To vukie: vcera sme sa pohybovali v oblasti Skaly v obore, nastastie nas ziadny flintos nesundal
ach jooo. isiel by som ale na mna je to mrte daleko .... vcera som dal mo prvy nocak (http://mapy.hiking.sk/?trasa=urF2c ) krasnt zazitok, strasne vela zvery pred zapadom slnka, zapad slnka zo Skaly a po tme navrat cez Rusniaky domov
no dnes to vypada slubne na nocny vyjazd mozno sa niekde s niekym stretneme. nahradny plan som vybral kedze synator este na cistokrvnom nocaku v lese nebol a stale sa ho domaha budeme sa motkat niekde biely kriz, maly slavin, mozno kosarisko.
toho vyjazdu z malaciek je skoda bolo by urcite fajne ale casovo to nezvladam.
Včerajší výjazd dopadol dobre. Čelovky odtestované a aspoň mám jasno čo kúpiť . Pred BK som chytil klinec do zadného kolesa. Výmena pri Včelíne, kde nám asistovali bratia z východu Od množstva promile zaťahovali aj po nemecky Inak super výjazd. Na niektorých úsekoch sme nepotrebovali ani svetlá, tak nám krásne mesiačik svietil...
skoda ze sme sa az k vcelinu nedostali moj spolubojovnik uz nevladal mohla byt sranda . fotky len tak poskromne jeden malokarpatsky svrcek a okolie nabrezia dunaja.
keso: prvý výjazd po tme, tak gratulujem. Teraz už bude skoro tma, také výjazdy budú asi pre väčšinu pravidelné
neri, matvej: včera bolo príjemne, pekná jasná obloha a ešte peknejší mesiac
Len už je aj celkom chladno.
Vukie pekná fotka cyklomostu. Na BK bolo okolo 20.30 h 13°C. Pri zjazde dole som obliekol ešte jednu vrstvu a bolo fajn. Inak zveri bolo naozaj dosť popri ceste. Dávali sme veľký pozor, aby sme niečo nezramovali pri zjazde...
neri trochu si mi nahral na moju otazku ... rozmyslam preco sa zver zdraziava prave na cestach a pri cestach, ci je to len nahoda alebo ma to nejaky dovod. Ked si zoberieme ze cesty tvoria matematicky zanedbatelnu cast plochy krapat a ja na tych cca 2km co mam odomna na cerveny domcek stretnem podvecer bezne 10-15 dancej ci srncej, nejde mi do hlavy co ich na tych cestach tak laka .. sori za OT ale nedalo mi
keso myslim ze pri cestach prejde viac slnka a tym padom tam rastie viac vegetacie ako priamo v lese. cez den tam je rusno takze na noc sa chodia past na tieto lokality. teda aspon ja si to tak vysvetlujem
Dnes polovica výjazdu po západe slnka. Toto obdobie praje nočným výjazdom, keďže je ešte stále večer príjemná teplota, čiže bez nutnosti mať na sebe hrubšie veci a tma je už po siedmej.
sam takto vecer a Vysoka pri Morave nebal si sa o osobne veci a bike?
sqatteri maju totizto vyhodu ze ich tazko v noci zbadas pekne fotky vukie ako vzdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fotené z ruky.
ísť na Skalu a po jej okolí, v tomto období po tme je nevhodné a rizikové.
http://mapy.hiking.sk/?trasa=F5Igx
luxusna teplota na koniec septembra
To vukie: vcera sme sa pohybovali v oblasti Skaly v obore, nastastie nas ziadny flintos nesundal
EDIT: takze dnes mi to nevijde nepojdem.
toho vyjazdu z malaciek je skoda
neri, matvej: včera bolo príjemne, pekná jasná obloha a ešte peknejší mesiac
Len už je aj celkom chladno.
Tiež dám aspoň dve fotky na ukážku.
Ten "duch" na poslednej je vtipny
sqatteri maju totizto vyhodu ze ich tazko v noci zbadas